Edo si kusol do Geryho, Gery ho má v "paži"
13 | 02 | 2023 I Ivan Brožík

Gery je psík. Krásny, majúci sa k svetu. Má svojho pána a chodia spolu na prechádzky. Gery a jeho pán sú ako desaťtisíce ďalších šťastných dvojíc u nás. Edo nemá psa, Edo má pána. Edo nevyzerá moc šťastne.

Edovi prekáža, že Peter Pellegrini sa cíti byť so svojim psíkom na prechádzkach v prírode šťastný. Možno závidí. A tak mu to výsmešne vyhadzuje na oči v politickej "diskusii" Na telo TV Markíza. Nech sa "Peťo ide prevetrať s Gerym". Myslí si, že "divácky boduje".

Edo nevie, že prechádzky by prospeli aj jemu. Gery je veľký švajčiarsky salašnícky pes. Peťovi Gery behá po centrále Hlasu. Po centrále OĽaNO behá Edovi akurát Igor.

Pes je užitočné zvieratko

Psi veľmi pomáhajú ľudskej psychike. Tvrdia to odborníci a vedia to v rodinách, v ktorých psíky žijú. Prechádzky s nimi okysličujú mozog, dávajú možnosť utriediť si myšlienky.

Edo si možno myslel, ako "parádne zadrie". Parádne sa však iba strápnil. Asi nebol dokysličený. Vplyv psa na človeka je evidentný. Bolo to vidieť aj v spomínanej diskusii. Peťo na rozdiel od Eda neštekal a nehrýzol.

Toto nie je vojna dvoch kmeňov v pralese, to je svetový konflikt
Duel dvoch premiérov - Petra Pellegriniho a Eduarda Hegera. Relácia Na telo na TV MA. Heger zas išiel klasiku "budeme o tom rokovať", kým Pellegrini hovoril jasne: "Nie vojne a jej svojvoľnému vyzbrojovaniu" Heger hovorí o autonómnom rozhodnutí... Čítať ďalej
12 | 02 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme