Naďov "malý problémik" – 120 miliónov
12 | 02 | 2023 I Ivan Brožík

Nie, nevytiahli to ani dezoláti, ani opice, ani konšpirátori, ani hoaxeri. KDH sa pýta ministra obrany Naďa na 120 miliónov eur, ktoré sa „kdesi akosi tento oné“ pri nákupe obrnených vozidiel.

„KDH vyzýva ministra obrany Jaroslava Naďa, aby vysvetlil medializované informácie ohľadom nevýhodnosti nákupu obrnených vozidiel a v prípade, ak nedokáže tieto informácie vysvetliť, by mal vyvodiť svoju osobnú politickú zodpovednosť“ - píše na sociálnej sieti KDH.

Tomáš Merašický - podpredseda KDH v statuse Naďa vyzýva

„Minister obrany garantoval, že verejná súťaž prinesie nižšiu cenu, ako 3 milióny za kus, nakoniec však podpísal kontrakt za 4,6 milióna za kus, čo pri 76 kusoch robí rozdiel viac ako 120 miliónov eur. Vyzývame preto ministra obrany, aby sa k tejto situácii postavil čelom, tieto nákupy objasnil a vysvetlil, prečo Slovensko platí o 120 milióna eur viac, ako by muselo.“

Zas lož OľaNO pred voľbami

KDH pripomína, že práve nákup týchto vozidiel kritizoval minister Naď u svojho predchodcu a postavil si na tom svoju predvolebnú kampaň. Dopadlo to tak, že suma za jedno vozidlo je veľmi podobná tej, za ktorú sa chystal vozidlá kupovať exminister Gajdoš a minister Naď vtedy tvrdil, že je tam obrovská vata.

Takéto spôsoby nie

KDH pripomína, že v „Kresťanskodemokratickom hnutí si plne uvedomujeme dôležitosť ťažkej mechanizovanej brigády a trváme na plnení záväzkov, ktoré sme dali našim spojencom. No nemôže sa tak diať spôsobmi, ktoré vyvolávajú otázniky“.

HLAS vyzýva Hegera: OPUSTITE POLITIKU VOJNOVÉHO DOBRODRUŽSTVA!
HLAS - SD vyzýva na sociálnej sieti odvolaného predsedu vlády Hegera, aby okamžite zastavil dobrodružnú politiku hazardu s bezpečnosťou vlastných občanov. V súvislosti s Hegerovými vyjadreniami týkajúcimi sa vôle darovať slovenské stíhačky Ukrajine... Čítať ďalej
11 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik