Desivé detaily z vraždy na Bieloruskej: TOTO urobila Jana s telom muža!
11 | 02 | 2023 I Diana Zaťková

Pred pár dňami otriasol Bratislavou ďalší prípad brutálnej vraždy. V byte na Bieloruskej ulici našli dobodaného 47-ročného muža. Policajti na mieste zadržali 52-ročnú ženu.

Polícia: Žena, ktorá zabila muža na Bieloruskej ulici, čelí obvineniu

Obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy čelí 52-ročná Jana V., ktorá mala tento týždeň v jednom z bytov na Bieloruskej ulici v Bratislave usmrtiť 47-ročného muža. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

"Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania mala obvinená žena spôsobiť mužovi použitím viacerých nožov početné bodné, rezné a bodno-rezné poranenia v oblasti brucha, ktorým podľahol," priblížila Šimková.

Dôvodom vraždy boli zrejme sústavné nezhody medzi partnermi. Susedia z ich bytu počuli časté hádky a krik. “Ja som celý týždeň počula také. Ja som nevedela, či to zavíja pes alebo šteká, či niekto plače. Vôbec som netušila, čo sa tam deje,” povedala suseda pre TV JOJ.

ČAPUTOVÁ MÔŽE BYŤ STÍHANÁ ZA PORUŠENIE ÚSTAVY!
Zuzana Čaputová sa ponára do takého bahna, že sa z neho už nikdy nevyhrabe! Skonštatoval to podpredseda Smeru Ľuboš Blaha na sociálnej sieti. Hlava štátu asi čaká na pokyny z americkej ambasády. Zato Heger podľa opozičného politika šíri nebezpečný... Čítať ďalej
11 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Hádku počul jeden zo susedov aj v inkriminovaný deň: “Vrieskala ako blázon, ešte žene som posielal video, ako vrieska naňho. Ja už som nato upozorňoval inak už dávnejšie,” doplnil.

Podľa informácií TV JOJ dobodaného muža našli policajti umytého a oholeného pod perinou. “On bol tak troška chorý, ona bola taká psychicky labilná. Jeho vôbec nebolo vidieť. Ona bola taká až moc milá, divná bola,” zhodnotili susedia pre TV JOJ.

„Vyšetrovateľom Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave bol spracovaný podnet na podanie návrhu na jej vzatie do väzby. Menovaná je v súčasnosti umiestnená na psychiatrickom oddelení až do jej prevozu pred sudcu, ktorý bude rozhodovať o väzbe,“ informuje polícia na sociálnej sieti.

V prípade preukázania viny hrozí páchateľovi minimálne 20 rokov za mrežami alebo doživotie.

HLAS vyzýva Hegera: OPUSTITE POLITIKU VOJNOVÉHO DOBRODRUŽSTVA!
HLAS - SD vyzýva na sociálnej sieti odvolaného predsedu vlády Hegera, aby okamžite zastavil dobrodružnú politiku hazardu s bezpečnosťou vlastných občanov. V súvislosti s Hegerovými vyjadreniami týkajúcimi sa vôle darovať slovenské stíhačky Ukrajine... Čítať ďalej
11 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik