Seriálovú Ivetu mal v hľadáčiku TENTO politik (GALÉRIA)
10 | 02 | 2023 I Eka Balaskova

Je krásna, mladá a jej krásny "exotický" vzhľad vzbudzuje pozornosť. Nečudo preto, že speváčka, herečka a tanečnica, ktorá vystupuje pod pseudonymom Zea, očarila aj predsedu parlamentu, Borisa Kollára (Sme rodina). Ten si už dávnejšie vyslúžil "prezývku" Multiotecko.

Kto je to dievča a kde sa vzalo? Kollár bol Alžbetou Ferencovou, tak sa totiž dievčina volá, očarený už v roku 2010, kedy sa zúčastnila súťaže Miss. Dnes je z účastníčky talentových šou hviezda s raketovým štartom a o priaznivcov rozhodne nemá núdzu. Kollára pozná, ale odmieta akýkoľvek bližší vzťah.

FB Alžbeta Ferencová
FB Alžbeta Ferencová
FB Alžbeta Ferencová
V roku 2016 sa  Lukášom Adamcom objavila v súťažnej hre Koleso šťastia
V roku 2016 sa Lukášom Adamcom objavila v súťažnej hre Koleso šťastia
FB Alžbeta Ferencová
FB Alžbeta Ferencová
FB Alžbeta Ferencová
Miss Tip 2010 s Borisom Kollárom
Miss Tip 2010 s Borisom Kollárom
Plus 7dní
Kollár sa vždy rád obklopoval krásnymi ženami
Kollár sa vždy rád obklopoval krásnymi ženami
Barbora Richterová, Boris Kollár, Alexandra Horňáková/IG/AH
V roku 2016 sa  Lukášom Adamcom objavila v súťažnej hre Koleso šťastia
Miss Tip 2010 s Borisom Kollárom
Kollár sa vždy rád obklopoval krásnymi ženami
Vietor z Prešova

Hoci v seriáli Iveta hrá dievčinu, pochádzajúcu z Trebišova, tridsaťročná Alžbeta pochádza z Prešova. Aktuálne žije v Prahe. V roku 2010 sa zúčastnila na súťaži krásy. V tom ročníku sa „zrodilo“ niekoľko mediálnych hviezdičiek, napríklad superstaristka Jana Mutňanská, ale aj dcéra mediálne dosť pretriasaného Bakiho Sadikiho.

„Bola zrodená pre javisko, krásne tancovala aj spievala. Viem, že už Mišo Hudák mi o nej rozprával, poznal ju z Prešova, kde pôsobila v jednom súbore,“ spomína po rokoch šéfka Miss Universe SR Silvia Lakatošová. Ferencovej sa vtedy ušiel titul Miss Tip (dostala najviac diváckych hlasov, pozn. red.). Neskôr skúšala preraziť v rôznych talentových súťažiach, až si ju všimli tvorcovia seriálu Iveta a obsadili ju do hlavnej úlohy, čo bol zdá sa veľmi dobrý ťah.

Legendy Košíc: Bosorácke diery a starý cintorín (FOTO)
Duchovia, bosorky a rôzne tajomné entity sa po nociach túlajú aj ulicami metropoly východu - Košicami. Niektoré určite poznáte, s inými sa máte šancu zoznámiť. A verte, že Košice a ich legendy nie sú o nič skromnejšie, ako tie bratislavské. Asi... Čítať ďalej
09 | 02 | 2023 | Eka Balaskova

Zaujala ho na Miss

Boris Kollár sa po súťaži Miss vyjadril, že vyhrať mala práve Ferencová, Krútil sa okolo nej vtedy aj napriek tomu, že mal po boku aktuálnu partnerku Andreu Heringhovú.

„Jednoznačne mala vyhrať, je to nádherná žena,“ nesúhlasil s verdiktom poroty na Miss Universe Boris Kollár. Veľmi jej tým nepomohlo – klebety, ako spolu určite niečo majú, že má šatník nabitý drahými „handrami“ a dokonca že spolu čakajú potomka, sa nikdy nepotvrdili.

Nie sú v kontakte

„Je mi ľúto, televíziu nepozerám, len správy,  Alžbetu som osobne nestretol dvanásť rokov a nevidel som ani jeden diel seriálu, v ktorom hrá,“ reagoval Boris Kollár na otázku o Ferencovej a ich možných spoločných kontaktoch.

„Absolútne vôbec. Je to úplný nezmysel, neboli sme ani nie sme žiadni kamaráti. Vtedy som bola v Bratislave prvýkrát. Ani neviem, prečo chcete vyťahovať takéto veci. Takže tento telefonát asi ukončím,“ bránila sa Alžbeta.

Reči sa viedli všelijaké

„Myslíte, že mám doma ukryté Kollárovo dieťa? Všetci sú relatívne vplyvní muži a keby som s nimi niečo mala, asi by som bola rada a chcela sa tým pochváliť, nie?“ Reagovala Ferencová na otázky o jej údajných vzťahoch s Leošom Marešom, či raperom Egom.

Prečo neprerazila vo svete

„Miss jej určite pomohla, lebo sa stala známou. Len nemala výšku a nevedela po anglicky, čo bol dosť veľký problém, lebo nemohla ísť do sveta,“ spomína Lakatošová. Ferencová sa nedávno v náznakoch vyjadrila o „zákulisných veciach“, ktoré sa jej na súťaži nepáčili. To Lakatošová označila, ako „Jej názor“ s tým, že Ferencová vtedy vyzerala šťastná.

Odovzdávanie cien Grammy: Satanizmus, okultizmus aj propagácia LGBT
Sledovali ste udeľovanie amerických cien Grammy? Dobre ste urobili ak nie, pretože by sa vám pri tom zrejme zdvihol tlak tak, ako aj nám. Ceremónia sa niesla už otvorene v znamení LGBT a oslavy satana. Z nedele na pondelok sa rozdávali v Los... Čítať ďalej
07 | 02 | 2023 | Ivan Mihale

Maľučka

Modelingový expert Miro Šimonič ju vnímal ako milú, príjemnú, ale malú, s jej výškou 169 cm nemala v modelingu žiadne šance.

„Snažila sa veľmi dlho a potom sa nejako stratila, počul som od spoločných známych, že je v Prahe a tam sa jej fakt darí. Seriál je obrovský úspech, lebo Hřebejk by si hocikoho nevybral,“ vystrúhal Šimonič kompliment.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

To najhoršie nás len čaká - avizuje Peter Kmec
"Stávame sa “banánovou” republikou, kde si samozvaní “demokrati” robia z Ústavy SR trhací kalendár a držia sa pri moci spôsobom, ktorému by mohli závidieť mnohí diktátori v rôznych kútoch sveta." Tak uvádza Peter Kmec svoj status na sociálnej... Čítať ďalej
10 | 02 | 2023 | Ivan Brožík

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik