Belousovová o Imreczeho verdikte: Byť KAJÚCNIKOM sa stáva DREAM JOB!
10 | 02 | 2023 I Diana Zaťková

TAKTO ÚSPEŠNE NÁM TÁ ODVOLANÁ VLÁDA BOJUJE S ORGANIZOVANÝM ZLOČINOM! Touto vetou reagovala na sociálnej sieti Anna Belousovová na štvrtkové (9.2.) rozhodnutie Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) v kauze exšéfa finančnej správy (FS) a kajúcnika Františka Imreczeho. Byť kajúcnikom sa stáva dream job!

Celkom dobrý biznis - nakradnuté si môžu ponechať

"Vo štvrtok dostala spravodlivosť na Slovensku riadnu po papuli. Tzv. kajúcnik Imrecze dostal podmienku a finančný trest 202 tisíc €. Médiá zdôrazňovali, že to bol historicky najvyšší peňažný trest. Skvelý návod pre všetkých zlodejov a úplatkárov," myslí si národniarka Belousovová.

Podľa političky stačí, keď po tom, ako ich prichytia, nabonzujú na toho, koho potrebuje aktuálna vládna koalícia potopiť. "Nakradnuté si dokonca môžu ponechať. Ukradnú milióny, z nich zaplatia zopár stotisíc eur finančný trest. Celkom dobrý biznis," konštatuje bývalá podpredsedníčka SNS.

Chcem byť požiarnikom! Pardooon...KAJÚCNIKOM!

Podľa Belousovovej byť kajúcnikom sa stáva dream job. "Malé deti už nebudú chcieť byť požiarnikom, alebo smetiarom, či policajtom. Každý bude chcieť byť ujo kajúcnik, ktorý vybabre s každým. Hlavne však so svedomím a morálkou," prognózuje politička.

"Mimochodom, už ma ani neprekvapuje, že je to tak. Veď inštitút kajúcnika je dielo rúk takého vzoru morálky ako je špeciálny prokurátor Lipšic - jediný právoplatne odsúdený špeciálny prokurátor v Európe a celej galaxii. Takto úspešne nám tá odvolaná vláda ďalej bojuje s organizovaným zločinom, t.j. s vlastným tieňom," uzavrela Belousovová.

Môže ísť o kresbu, na ktorej je text

Zdroj Foto: FB/Anna Belousovová

Povolanie kajúcnik

Exšéf finančnej správy (FS) František Imrecze dostal za korupciu úhrnný trojročný podmienečný trest odňatia slobody so skúšobnou dobou päť rokov. Okrem iného aj peňažný trest vo výške 202 tisíc eur, z čoho už 200 tisíc zaplatil. Vo štvrtok o tom na verejnom zasadnutí rozhodla sudkyňa Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) v Pezinku.

Imrecze vystupuje ako spolupracujúci obvinený vo viacerých prípadoch. Schválená dohoda sa týka kauzy mediálne známej ako Mýtnik. Vinný je z opakovaného zločinu prijímania úplatku formou organizátorstva. Po tom, ako v roku 2018 rezignoval na post šéfa finančnej správy, mal požiadať podnikateľa Michala Suchobu o odmenu pre vybraných zamestnancov finančnej správy za podporu implementácie projektov od spoločnosti Allexis.

Matovičov a Lipšicov kajúcnik Imrecze dostal za korupciu iba podmienečný i peňažný trest
Exšéf finančnej správy (FS) František Imrecze dostal za korupciu úhrnný trojročný podmienečný trest odňatia slobody so skúšobnou dobou päť rokov. Okrem iného aj peňažný trest vo výške 202.000 eur, v prípade jeho nezaplatenia náhradný trojročný... Čítať ďalej
09 | 02 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Rozzúrený Šutaj Eštok

"To je to PADNI KOMU PADNI? Keď si takto predstavuje spravodlivosť Igor Matovič, že zločinec, ktorý štátu ukradne 18 miliónov sa vykúpi za krivé udania a 202 tisíc, tak je to iba ďalší z volebných podvodov OĽaNO." Takto reagoval vo videu na sociálnej sieti nezaradený poslanec parlamentu Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) na trest pre Matovičovho a Lipšicovho kajúcnika Františka Imreczeho.

Kradnúť sa očividne oplatí

"Dnes sa ukázalo, prečo sa jeden z najznámejších slovenských kajúcnikov František Imrecze rozhodol udávať ľudí, ktorých si vyžiadal sám Igor Matovič. Za to, že spolu s hlavou zločineckej skupiny a ďalším kajúcnikom Michalom Suchobom uplácal Imrecze svojich podriadených na finančnej správe, dostal podmienku a finančný trest 200 tisíc eur," krúti hlavou poslanec.

Šutaj Eštok upozorňuje, že Imrecze udáva ľudí v niekoľkých kauzách, pričom sám čelí podozreniam zo spáchania najzávažnejších trestných činov. Iba v jednej kauze podľa hlasáka ukradol Imrecze spolu so Suchobom na daniach viac ako 18 miliónov eur a do dnešného dňa nie sú z tohoto skutku ani len obvinení. 

VIDEO Šutaj Eštok sa pýta Matoviča: OSTANÚ IMRECZEMU UKRADNUTÉ MILIÓNY?
To je to PADNI KOMU PADNI? Keď si takto predstavuje spravodlivosť Igor Matovič, že zločinec, ktorý štátu ukradne 18 miliónov sa vykúpi za krivé udania a 202 tisíc, tak je to iba ďalší z volebných podvodov OĽaNO. Takto reagoval vo videu na sociálnej... Čítať ďalej
09 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme