NAKA zadržala v rámci akcie Koloseum 11 osôb
09 | 02 | 2023 I Ivan Mihale

Príslušníci Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) v rámci akcie Koloseum zadržali na Slovensku 11 osôb. Medzi zadržanými obvinenými osobami je aj príslušník Policajného zboru. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Priblížila, že akciu vykonali na území Bratislavského a Trnavského kraja a bola zameraná na rozloženie zločineckej skupiny páchajúcej drogovú trestnú činnosť. Vykonaných bolo podľa nej viacero domových prehliadok a prehliadok iných priestorov.

"Niektoré zaisťovacie úkony boli na základe európskeho vyšetrovacieho príkazu vykonané v Rakúsku tamojšími policajnými orgánmi," uviedla polícia. Zároveň informovala, že zaistili omamné látky, vyššiu finančnú hotovosť, nosiče dát a iné stopy, ktoré budú podrobené znaleckému skúmaniu.

NAKA ZASAHUJE na západnom Slovensku
Príslušníci Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) zasahujú v rámci akcie Koloseum na západnom Slovensku. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová. "Pretože v súčasnej dobe prebiehajú v danej veci úkony, nie je... Čítať ďalej
08 | 02 | 2023 | Gabriela Fedičová

Polícia získala informácie, že jedna z obvinených osôb sa nachádza na území Srbska. "Sudca Špecializovaného trestného súdu v tejto súvislosti vydal medzinárodný zatýkací rozkaz a vo veľmi krátkom čase došlo k zatknutiu obvinenej osoby," doplnila.
Podotkla, že v predmetnej veci naďalej prebiehajú úkony prípravného konania.

Matovičov a Lipšicov kajúcnik Imrecze dostal za korupciu iba podmienečný i peňažný trest
Exšéf finančnej správy (FS) František Imrecze dostal za korupciu úhrnný trojročný podmienečný trest odňatia slobody so skúšobnou dobou päť rokov. Okrem iného aj peňažný trest vo výške 202.000 eur, v prípade jeho nezaplatenia náhradný trojročný... Čítať ďalej
09 | 02 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme