Farkašovský: Ticho a MEDIÁLNA IGNORANCIA nám škrtia REFERENDUM...
08 | 01 | 2023 I Diana Zaťková

21. január sa rýchlo blíži. A s ním aj referendum. V tejto extrémnej spoločenskej situácii by človek čakal, že referendum sa od prvého dňa Nového roka stane dominantnou témou médií. Opak je však pravdou, zamyslel sa vo svojom príspevku na sociálnej sieti bývalý poslanec a moderátor Karol Farkašovský.

Názor Karola Farkašovského prináša redakcia HD v plnom znení.

Insitný sebaklam liberálneho mainstreamu

Mĺkve médiá sa namiesto toho venujú skutočne „dôležitým“ témam - rušeniu akvárií na staniciach záchraniek, novoročným predsavzatiam, fikciám o nejakej novej provládnej parlamentnej 76-tke... Ešteže si aspoň mimochodom všimli, že padla vláda.

Tzv. liberálnemu mainstreamu, ktorý je zmätený sám zo seba, sa nečudujem. Ten si vytvoril a hlása insitný sebaklam, že referendum je iba agenda R. Fica, Smeru a opozície.

Nechajme mainstreamu jeho naivnú myšlienkovú prostotu. Každý súdny človek vie, že toto referendum je všeľudové hlasovanie o otázke, ktorá sa týka záchrany Slovenska, jeho identity, hodnôt a života všetkých občanov.

A keďže všetci z našich daní stále poctivo platíme koncesie pre verejnoprávny tele-rozhlas, pýtam sa manažmentu – dokedy bude RTVS nemý a hluchý voči téme referenda.

Štúdia ŠOKUJE! Vláda počas covidu totálne zlyhala! Až 21 tisíc ZBYTOČNÝCH úmrtí
Potvrdené! Za vysokú nadúmrtnosť počas pandémie koronavírusu môže zlyhanie vlády! Vyplýva to zo štúdie poradenskej spoločnosti. Ak by vláda na čele s Igorom Matovičom a neskôr s Eduardom Hegerom zaviedla na Slovensku opatrenia, ako zaviedlo... Čítať ďalej
07 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Kedy ráči RTVS vo svojom spravodajstve aspoň spomenúť slovo referendum? 

Kedy ráči RTVS urobiť nejakú besedu alebo okrúhle stoly, aby sa široká verejnosť dozvedela fakty, súvislosti a podrobnosti o tom, prečo je dôležité ísť do volebnej miestnosti a vyjadriť svoj názor. A prečo je každý jeden názor a každý jeden hlas dôležitý. Na nezodpovednosť a ľahostajnosť podaktorých voličov sme už všetci doplatili viac než dosť. A doplácame ešte stále.

Ale stačilo ! Tu už nejde o fazuľky. Kolabuje spoločnosť. Rozkladá sa nám štát. Vláda je na lopatkách. Dostala k.o. Toto je mimoriadna situácia. Ide o budúcnosť Slovenska.

A RTVS nič. Mlčí ! Tichom a ignoranciou škrtí referendum.

Alebo novo prekopaný manažment ťažko dume a hľadá odvahu ? Už sme počas covidu zažili jeho totálnu servilnosť voči štátnej moci a ňou hlásanej jedinej pravde. Vtedajšie vedenie RTVS tiež strčilo hlavu do piesku a toľko „rozmýšľalo“ o diskusnom formáte až vlastné myšlienky zadusilo.

Už sa to prestalo páčiť dokonca aj covidu tak radšej zázračne zmizol. Odrazu, z večera na ráno. S ním stratili dych a zmizli aj všetci nadšení sabakovia, čekanovia, kollárovia a ďalší fundovaní propagátori jednej pravdy.

Mlčanie RTVS a médií vládu ani dôveru verejnosti nevzkriesi

Ľudia nie sú hlúpi. Napriek všetkému, väčšina národa ešte stále vie rozmýšľať – aj bez médií.

Vieme, že základnými piliermi demokracie sú názorová pluralita, argumenty a dialóg. Len tie nás privedú bližšie k pochopeniu pravdy a vecí verejných o ktoré sa tu hrá. A ako povedal svojho času známy humorista - „Ide predsa o to, aby každý vedel o čo ide.“

Hádam to už ctenému manažmentu RTVS i ostatným slovenským médiám konečne docvakne...!

A skôr ako o 5 minút dvanásť.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME