BRUTÁLNE video z lúpežného prepadnutia v Nových Zámkoch! Polícia pátra po páchateľovi
06 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Polícia v Nových Zámkoch prijala 28. decembra min. roku oznámenie o lúpežnom prepadnutí na Jiráskovej ulici v Nových Zámkoch. 69 ročná žena kráčala cez parkovisko, kde ju sledoval neznámy muž. Video z brutálneho napadnutia zverejnila Polícia SR - Nitriansky kraj.

Ten sa k chodkyni zozadu priblížil a chcel jej vytrhnúť kabelku. Žena však svoju tašku držala pevne a nepustila ju ani po tom, čo ju páchateľ potiahol a niekoľkokrát kopol. Podozrivý z miesta činu ušiel bez lupu.

Poškodená žena tento útok nahlásila až niekoľko hodín po skutku, keď sa začali prejavovať známky útoku – zlomenina ruky a podliatiny.

Novozámockí kriminalisti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po podozrivej osobe.

Akékoľvek informácie k jej totožnosti, pohybu alebo pobytu je možné podať polícii na t.č. 158, prípadne priamo na ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo do súkromnej správy na FB stránke Polícia SR – Nitriansky kraj.

Vraha z Michaloviec vzali do väzby
Osemnásťročného Valentína H., ktorý je obvinený z vraždy v Michalovciach, vzali do väzby. Vo štvrtok o tom rozhodol sudca pre prípravné konanie Okresného súdu Košice II. Ako pre TASR potvrdila hovorkyňa súdu Anna Pančurová, rozhodnutie nie je... Čítať ďalej
05 | 01 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť zdieľaním našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na zdieľať. ĎAKUJEME!