Robert Kaliňák: ZARÁŽAJÚCE NEJASNOSTI OKOLO SMRTI generála Lučanského (VIDEO)
31 | 12 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Netreba zabúdať v prípade smrti generála Milana Lučanského na to, že jeho väzba bola nezákonná a za to nesie vinu NAKA, Úrad špeciálnej prokuratúry, aj Špecializovaný trestný súd," hovorí Robert Kaliňák, exminister vnútra.

Pravdu o smrti generála Lučanského sa podľa Kaliňáka dozvieme až po zmene vládnej moci.

"Netreba zabúdať v prípade smrti gen. M. Lučanského na to, že jeho väzba bola nezákonná a za to nesie vinu NAKA, Úrad špeciálnej prokuratúry, aj Špecializovaný trestný súd," uviedol Kaliňák na sociálnej sieti.

Vina štátu na jeho smrti je podľa neho už teraz jasná a nepopierateľná. 

"Ak by nebol v nezákonnej väzbe, tak by nezomrel. Ďalšou vecou sú samotné okolnosti zranení pred smrťou a následne aj okolnosti smrti gen. M. Lučanského. Tie nejasnosti sú zarážajúce," vysvetlil Kaliňák.

"Pitva nepreukázala, že by na krku mal znaky po obesení, čo je z hľadiska súdneho lekárstva dôležitá okolnosť pre určenia spôsobu úmrtia. Som presvedčený, že riadne a dôsledné vyšetrenie prinesie až nová vládna moc," skonštatoval tiež exminister vnútra Kaliňák.

VIDEO:

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!