Meteorológovia varujú pred víchricou. Pozor najmä v týchto oblastiach
24 | 12 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Počas Štedrého dňa varujú meteorológovia pred víchricou na horách severného a stredného Slovenska. V tejto súvislosti vydali na sobotu výstrahy prvého stupňa, ktoré platia do polnoci. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) o tom informoval na svojom webe.

V okresoch Martin, Žilina, Ružomberok, Dolný Kubín, Námestovo, Tvrdošín, Liptovský Mikuláš, Poprad, Brezno a Banská Bystrica môže vietor nad pásmom lesa dosiahnuť priemernú rýchlosť 70 až 85 kilometrov za hodinu a v nárazoch 110 až 135 kilometrov za hodinu.
"Predpokladaná rýchlosť vetra je v danej ročnej dobe a oblasti bežná, no predstavuje potenciálne nebezpečenstvo pre ľudské aktivity," upozornil SHMÚ.

Vianočné zamyslenie: Čo sa to preboha deje so Sulíkom? (VIDEO)
Poslanci Národnej rady (NR) SR schválením štátneho rozpočtu na rok 2023 odvrátili ohrozenie doručenia pomoci pre občanov. Povedal to Heger na tlačovej konferencii spolu s Richardom Sulíkom. My sme si však všimli niečo iné. Je Sulík iba unavený?... Čítať ďalej
24 | 12 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť zdieľaním našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na zdieľať. ĎAKUJEME!