ČITATEĽOM HLAVNÉHO DENNÍKA  ADRESUJÚ SVOJE SLOVÁ tí, ktorých mainstream odmieta publikovať!
31 | 12 | 2022 I Eka Balaskova

Názory tých, ktorých mainstream odmieta publikovať, vám prinášame na stránkach Hlavného denníka nepretržite. V Hlavnom denníku majú priestor na odkazy, myšlienky a názory, pretože alternatíva musí mať priestor a ľudia majú vôľu a mali by mať aj slobodu v tom, čomu a komu uveria. Na našich čitateľov nezabudli ani na rozhraní starého a nového roka. ČITATEĽOM HLAVNÉHO DENNÍKA  ADRESUJÚ SVOJE SLOVÁ: Anna Belousovová, Dagmar Kramplová, Judita Laššáková, Ján Baránek, Eduard Chmelár, Matúš Šutaj Eštok, Jozef Viktorín, Rudolf Huliak.

RNDr. Ján Baránek

"Želám čitateľom Hlavného denníka v novom roku zdravie, pokoj a najmä zdravý rozum nech sa šíri od vás aj k tým, ktorí su stále v zajati hoaxov, klamstiev a falošných názorov. Boh nech ochraňuje vás, vaše rodiny a celé Slovensko."

screenshot z videa Youtube | Ján Baránek

Mgr. Judita Laššáková

"Uzatvárame rok 2022 a s nádejou hľadíme na prichádzajúci rok 2023. Pocity a dojmy z roku 2022 naše kroky v roku 2023 s určitosťou ovplyvnia. Želám si, aby nás primäli k vzájomnej úcte, pochopeniu toho druhého, k väčšej tolerancii k názorom druhých s nádejou, že to isté dostaneme od nich aj my.

Prajem každému čitateľovi Hlavného denníka hladký prechod zo starého do nového roka (varovanie platí iba pre ITčkárov kvôli ministerke Remišovej), udržanie priateľských vzťahov a nadviazanie nových, súdržnosť a lásku v rodinách a mier v srdciach každého. Šťastlivý nový rok 2023 každému na Slovensku.

Namiesto Renaultu Rusi obrodili socialistickú legendu(VIDEO)
Moskovské obchodné zastúpenia dostali prvé autá Moskvič novej generácie. Zatiaľ sú to len vozidlá s benzínovým motorom, ale čoskoro budú aj elektromobily, informuje MIR 24. Veľký záujem Podľa predajcov, ich motoristi obliehajú už niekoľko... Čítať ďalej
29 | 12 | 2022 | Milan Laca

Matúš Šutaj Eštok

"Želám všetkým čitateľom Hlavného denníku hlavne veľa úspechov v náročnom novom roku. Nech nás všetkých v ňom sprevádza veľa zdravia a síl."

Anna Belousovová

"Do nového roku 2023 prajem všetkým vašim čitateľom aby nestrácali v ťažkých časoch, ktoré nás čakajú, nádej. Aby sme si spoločne zachovali odhodlanie brániť naše Slovensko a zachovali si v tom zmätku, ktorý je okolo, nás zdravý rozum a ľudskosť. Myslite na to, že po noci vždy prichádza deň."

Anna Belousovová si opäť kopla do koaličného politika. Tentokrát ním je Richard Sulík. Zdroj: FB / Národ a Spravodlivosť

Generál Jozef Viktorín

"Prajem všetkým čitateľom Hlavného denníka v prvom rade zdravie , šťastie a osobnú spokojnosť . Zvlášť prajem občanom odvahu nemlčať a ukázať čo očakávajú od politikov. Ti su tu totižto hlavne pre nich."

TOTO BOLO RÝCHLE! Vagovič končí v RTVS. POZRITE, KTO JE NA VINE!
"Končím, ako moderátor relácie Pod povrchom," vyznal sa na sociálnej sieti novinár a spisovateľ Marek Vagovič, ktorý odišiel z denníka Aktuality a aktuálne pôsobí v denníku Postoj. Z RTVS Marek Vagovič mizne po približne dvoch mesiacoch. Medzi... Čítať ďalej
31 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová

Dagmar Kramplová

"Dovoľte mi, aby som sa poďakovala všetkým čitateľom i redaktorom Hlavného denníka a zaželala vám všetko dobré do nového roku 2023, najmä veľa zdravia, šťastia, síl, vytrvalosti a úspechov v osobnom i pracovnom živote a osobitne veľa úspechov v boji za skutočnú slobodu slova na Slovensku," píše podpredsedníčka SNS.

Doc. Mgr. Eduard Chmelár

"Čitateľom a čitateľkám Hlavného denníka želám, aby aj v ťažkých časoch našli dôvod pre osobnú radosť a šťastie a aby nečakali na zmenu, ale sami sa stali tou zmenou."

Ing. Rudolf Huliak

"Prajem všetkým čitateľom, podporovateľom a fanúšikom Hlavného denníka v prvom rade šťastie, lebo keď je človek šťastný, tak je zdravý a aj spokojný. Veľa nádeje a síl bojovať za svoj život a životy našich deti. Tie sú naša budúcnosť a od nich bude záležať či bude naša staroba pokojná, zabezpečená. Hlavne si budeme môcť povedať, že sme to dokázali a pre tie naše deti sme to vybojovali a zachránili Slovensko. Takze veľa zdaru, šťastia a sily do nového roku spoločne v ústrety svojej svetlej budúcnosti."

Facebook | Na snímke Rudolf Huliak, predseda Národnej koalície a starosta obce Očová

Jednoduché, lacné a chutné. Recept na silvestrovské jednohubky podľa Zdeny Studenkovej
Herečka Zdena Studenková je povestná svojím kulinárskym umením, ktoré pretavila aj do niekoľkých úspešných kuchárskych kníh. Variť sa naučila ešte ako 14-ročná tínedžerka, keď jej mama odišla na dovolenku a ona zostala doma sama. Vyskúšajte jej tip... Čítať ďalej
30 | 12 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!