MATOVIČOVA SESTRA Belicová: Kto sa na koho prilepí, aby nemusel po voľbách na Úrad práce či manuálne muklovať za 600 €?
19 | 12 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Keď opadnú emócie z pádu vlády, začne nám predvolebná kampaň. Budú vyťahovať rôznu špinu, kydať jeden na druhého, ako sme už zvyknutí," myslí si sestra Igora Matoviča (OĽaNO), Zuzana Belicová. 

Belicová v príspevku na sociálnej sieti hodnotí pád vlády vystúpenie Budaja a ďalších deviatich členov z poslaneckého klubu OĽaNO. Názor Matovičovej sestry preberáme v plnom znení.

Budú vyťahovať rôznu špinu

Keď opadnú emócie z pádu vlády, začne nám predvolebná kampaň. Budú vyťahovať rôznu špinu, kydať jeden na druhého, ako sme už zvyknutí. A to, že sa voľby blížia, vidíme, že začíname byť svedkami už tradičného folklóru, kedy sa rôzni poslanci a poslankyne začínajú strániť svojich doterajších straníckych šéfov, keď vidia, že im padajú percentá a ako potkany budú utekať a prebehovať do iných strán, kde zacítia väčšiu istotu znovuzvolenia a teda stabilného poslaneckého príjmu 5700 € aj viac.

Dnes mení ďalší kabát a vystupuje z klubu OĽaNO kvázi “demokrat” Budaj a s ním tuším 9 poslancov, ktorých mená mi nič nehovoria. Až na pani Remiášovú a pána Šudíka, ktorý chcel, aby prostitútky dávali pokladničné doklady. Kto bude ďalší? Kto sa na koho prilepí, aby nemusel po voľbách na Úrad práce či manuálne muklovať za 600 €? Začneme si tipovať?

Ukrajina kritizuje Kissingera! NIČ NEPOCHOPIL!
Ukrajinská vláda odmietla v nedeľu vyjadrenia bývalého šéfa americkej diplomacie Henryho Kissingera o tom, že sa blíži čas na vyrokovanie mieru na Ukrajine, aby sa znížilo riziko ďalšej ničivej svetovej vojny. Podľa Kyjeva by išlo o ustupovanie... Čítať ďalej
19 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Pád Hegerovej "vlády” nemá vinníka

A ozaj. Neviete ako vníma pád vlády a pád jeho politických hviez Hegera a Matoviča ďalší kvázi “demokrat” Kňažko? Len tak sa pýtam, či už hľadá ďalšiu dierku, do ktorej by sa mohol strčiť …

Pád Hegerovej vlády” nemá vinníka. Vláda si ho spôsobila sama svojimi krokmi, ktoré tomuto výsledku dlhodobo predchádzali. Presne, ako si “pád Radičovej vlády” spôsobila sama expremiérka Radičová tým, že spojila hlasovanie o €urovale s hlasovaním o vyslovení dôvery jej vláde, hoci dlhodobo poznala názor strany SAS na €uroval.

Rusko nepozná svoje hranice. Čoskoro sa rozpadne, myslí si Schwarzenberg
Bývalý český minister zahraničia Karel Schwarzenberg počíta s rozpadom Ruska v dôsledku vojny proti Ukrajine a s pokračovaním dekolonizačného procesu práve v Ruskej federácii. Každá imperiálna mocnosť musí zažiť svoju veľkú porážku, kým sa opäť... Čítať ďalej
18 | 12 | 2022 | Ivan Mihale