Nočná teplota na severe Slovenska môže klesnúť na -20 stupňov Celzia
18 | 12 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Na severnom a časti stredného Slovenska môže teplota počas noci a pondelkového (19.12.) rána klesnúť až na -20 stupňov Celzia. Informuje o tom Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vo vydanej výstrahe 2. stupňa, ktorá od 22.00 h do 07.00 h platí pre región Kysúc, Oravy, Liptova, Horehronia a Spiša.

Výstraha pred nízkymi teplotami 1. stupňa je rozšírená na celé severné a väčšinu stredného a východného Slovenska. Teplota sa počas noci môže miestami dostať na 15 až 19 stupňov pod nulou.

Británia zaplnená migrantami. INVÁZIA! Kričí Farage
Šampión Brexitu Nigel Farage kričí „invázia"! Ukázalo sa totiž, že najmenej 419 hotelov po celej Británii je zaplnených migrantmi. A vláda premiéra Rishi Sunaka sa zdá byť pripravená prevziať ďalšie miesta, ako sú napríklad prázdninové tábory, aby... Čítať ďalej
18 | 12 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť zdieľaním našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na zdieľať. ĎAKUJEME!