Británia zaplnená migrantami. INVÁZIA! Kričí Farage
18 | 12 | 2022 I Diana Zaťková

Šampión Brexitu Nigel Farage kričí „invázia"! Ukázalo sa totiž, že najmenej 419 hotelov po celej Británii je zaplnených migrantmi. A vláda premiéra Rishi Sunaka sa zdá byť pripravená prevziať ďalšie miesta, ako sú napríklad prázdninové tábory, aby mohla hostiť ešte viac migrantov, píše portál Breitbart.

Až 7 miliónov libier denne!

"Takže hovoríme o hoteloch, hoteloch pre migrantov, ktoré vznikajú po celom Spojenom kráľovstve," povedal čestný prezident Reform UK (Strana brexitu) v krátkom videu zdieľanom na sociálnych sieťach.

"Nedávno som vám povedal, že si myslím, že to číslo musí byť viac ako 300. Je mi ľúto, že som vás dezinformoval; Práve som to videl (odpoveď na žiadosť o slobodu informácií), k 10. novembru bolo v celej krajine zabratých 419 hotelov. Teraz bude toto číslo ešte vyššie,“ uviedol Farage.

„Je to mimo kontroly; v súčasnosti je veľmi, veľmi málo miest, ktorých sa to nedotkne,“ dodal.

Hotelové ubytovanie pre migrantov, z ktorých mnohí zaplatili organizovaným zločincom, aby ich previezli cez Lamanšský prieliv na malých člnoch. Pritom ich zvyčajne zbierajú britské pohraničné sily a organizácie ako Royal National Lifeboat Institution (RNLI). Potvrdilo sa, že to v októbri stálo britských daňových poplatníkov takmer 7 miliónov libier denne!

Keďže nápor migrantov sa zvyšuje, náklady sú teraz určite ešte vyššie – v čase, keď premiér Sunak a jeho minister financií Jeremy Hunt trestajú Britov krátením a zvyšovaním daní v mene „fiškálnej disciplíny“.

Rusko asi niečo chystá...
Putin si na Spoločnom zasadnutí veliteľstva ozbrojených síl vypočul návrhy na ďalší priebeh "špeciálnej operácie". Ruský prezident na stretnutí v sídle armády, zapojenej do "špeciálnej operácie" na Ukrajine, vyjadril pripravenosť vypočuť si... Čítať ďalej
17 | 12 | 2022 | Milan Laca

Migranti v pamiatkovo chránených budovách?

Návrhy umiestniť migrantov do pamiatkovo chránených budov pôvodne určených pre študentov Hull University a prázdninových táborov Pontins v Lancashire, East Sussex a Somerset však zdvihli obočie zástancom Konzervatívnej strany, vrátane bývalého ministra kabinetu a kandidáta na vedenie strany Davida Davisa.

"Ak by táto dohoda pokračovala, mohlo by to viesť k viac ako 1000 migrantom ubytovaným v dedine Cottingham, ignorujúc miestne obavy o zdravotnú starostlivosť, vzdelávanie a služby pre deti a vplyv, ktorý by to mohlo mať na albánsky organizovaný zločin v Hull," povedal. 

Ďalší toryovský poslanec a miestni konzervatívci za oblasť Southport, kde sídli jeden z dovolenkových táborov vyčlenených pre migrantov, tiež vyjadrili obavy zo „škodlivého“ dopadu na komunitu vo všeobecnosti a obzvlášť na dôležitý miestny turistický ruch.

Zdroj z trvalo nekompetentného ministerstva vnútra, ktorý už predtým navrhoval, aby boli migranti ubytovaní v stanových mestách v londýnskych parkoch, sa však nad týmito námietkami uškŕňa.

„Je iróniou, že niektorí z poslancov, ktorí najhlasnejšie kričia o probléme ubytovania migrantov, sú tí istí, ktorí pracujú na blokovaní udržateľnejších lokalít, aby sme mohli dostať migrantov z drahých hotelov,“ poznamenal.

Je svet pripravený na novú éru odstrašovania?
Existuje najmenej deväť dôležitých prvkov nového metaverza pre odstrašenie protivníka, ktoré budú významné pre vojenských plánovačov, politikov a teoretikov. Čo je metaverzum? O metaverze ste už pravdepodobne počuli. Internet je plný správ o... Čítať ďalej
17 | 12 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť zdieľaním našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na zdieľať. ĎAKUJEME!