Michelko: Matovič zase NIČ NEPOCHOPIL!
15 | 12 | 2022 I Diana Zaťková

Matovič zase nič nepochopil, svoju demisiu ponúkol s nesplniteľnou podmienkou, myslí si spisovateľ, publicista a politológ Roman Michelko.

"Matovič zase nič nepochopil, svoju demisiu ponúkol s nesplniteľnou podmienkou, aby SaS-ka podporila bezo zmien jeho katastrofálny rozpočet," krúti hlavou Michelko.

"To, že on nechápe je OK, ale ľudia okolo neho musia vedieť, že je to nesplniteľná podmienka. Podobne ako v septembri, kedy by prijate jeho ultimáta znamenalo, totálne popretie všetkého čo SaS hlásalo."

Podľa politológa miesto toho, aby si Matovič uvedomil, že dostal šach - mat stále sa pokúša lavírovať, ale jeho protihráči nemajú mentálnu úroveň Pročka a spol.

"Nič sa nekončí, toto ultimátum nemôže Sulík prijať. Uvidíme čo bude o 17.00 v parlamente. Ale SaS-ka jasne naznačila, že aj pri rekonštrukcii vlády budú maximálne ochotní posunúť hlasovanie na január. To aj predpokladám. Ale ak si Sulík Matovičovú podmienku vyhodnotí ako jeho ďalšiu nehoráznosť, tak nám môže vláda padnúť už dnes o 17.00 Čo si myslíte vy?" Ukončil Michelko svoj status otázkou.

Matovič núka Sulíkovi DEMISIU! Má však PODMIENKY
Igor Matovič (OĽANO) ponúka SaS svoju demisiu na post ministra financií. Žiada za to stiahnutie podpisov pod návrh na vyslovenie nedôvery vláde a podporu štátnemu rozpočtu. Uviedol to na štvrtkovej tlačovej konferencii. "Moja ponuka platí, ak... Čítať ďalej
15 | 12 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik