Demisia Matoviča už NIE JE RIEŠENÍM, zhodujú sa politici
15 | 12 | 2022 I Diana Zaťková/TASR

Ponuka na demisiu ministra financií Igora Matoviča (OĽANO), inými slovami rekonštrukcia vlády, teraz už nie je riešením. Uviedol to bývalý minister životného prostredia a predseda republikovej rady Aliancie László Sólymos. Stavia sa do pozície “martýra”, falošného pseudozachráncu demokracie, dodáva europoslankyňa Monika Beňová.

 Vláda Eduarda Hegera (OĽANO) stratila svoj mandát aj v parlamente, aj v spoločnosti. "S Matovičom alebo bez neho. Celé Slovensko očakávalo od tejto koalície dôstojné riešenie tejto vážnej situácie, ale dočkalo sa len pokračovania tohto nechutného divadla," uviedol Sólymos.

Michelko: Matovič zase NIČ NEPOCHOPIL!
Matovič zase nič nepochopil, svoju demisiu ponúkol s nesplniteľnou podmienkou, myslí si spisovateľ, publicista a politológ Roman Michelko. "Matovič zase nič nepochopil, svoju demisiu ponúkol s nesplniteľnou podmienkou, aby SaS-ka podporila bezo... Čítať ďalej
15 | 12 | 2022 | Diana Zaťková

Politická derniéra SaS?

"Tak, I. Matovič ponúkol “demisiu”. Nie preto, že sprznil verejný priestor odkedy doň vkročil, nie preto, že bol neschopný predseda vlády a minister financií, nie preto, že nevie normálne komunikovať, pracovať, že nemá ani elementárnu politickú a ľudskú kultúrnosť.

Zase raz preto, že je “martýr” falošný pseudozachránca demokracie, ktorú nikdy neuznával a nerešpektoval, klamár, ktorý svoje zlyhania vždy hodil na niekoho iného, plačko, ktorému záleží len na ňom samotnom, hulvát, ktorý je stelesnením privitizmu so slovníkom krčmového povaľača.

Ak SaS a všetkým ostatným záleži na pokoji a dobrom štátnom rozpočte ( tak to trápne naformulovali), tak sa nenechajú vydierať týmto ďalším nepoctivým výkrikom človeka, ktorý si nezaslúži rešpekt ani ľútosť. Zaslúži si len byť odvolaný aj s celou vládou.

Celé tri roky si robili zo SaS fackovacieho panáka ich vlastných neúspechov a zlyhaní. Urážky a osočovanie. Ak toto SaS dokáže zahodiť za hlavu a sedieť v rovnakých laviciach s človekom, ktorý ich vždy primitívne a vulgárne osočoval, tak to bude ich politická derniéra," dodala Beňová.

Na obrázku môže byť 1 osoba, okuliare a interiér

 

Rozvrátená OĽaNO

"Liberáli v OĽANO vrážajú nôž do chrbta nielen vláde, ale aj všetkým voličom. Ak im táto zrada prejde, prehodnotím svoje ďalšie politické pôsobenie," vyjadril sa o svojich spolustranníkoch Giörgy Gyimesi.

Matovič ponúka SaS svoju demisiu na post ministra financií. Žiada za to stiahnutie podpisov pod návrh na vyslovenie nedôvery vláde a podporu štátnemu rozpočtu. Uviedol to na štvrtkovej tlačovej konferencii.

Matovič núka Sulíkovi DEMISIU! Má však PODMIENKY
Igor Matovič (OĽANO) ponúka SaS svoju demisiu na post ministra financií. Žiada za to stiahnutie podpisov pod návrh na vyslovenie nedôvery vláde a podporu štátnemu rozpočtu. Uviedol to na štvrtkovej tlačovej konferencii. "Moja ponuka platí, ak... Čítať ďalej
15 | 12 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik