VIDEO Matovič vraj ponúkal Smeru "kšeft": On je fakt švihnutý!
13 | 12 | 2022 I Ivan Mihale

Nové označenie Matoviča? Robert Fico tvrdí, že Matovič ponúkal Smeru "kšeft": On je fakt švihnutý! Presnejšie ponuku na politický obchod. Bývalý premiér sa nestačí čudovať a jasne povedal, čo si obchodovaní s lídrom OĽANO myslí.

„Dostali sme dnes od Matoviča návrh, že keď nezahlasujeme za pád vlády, tak je pripravený rokovať so SMERom – sociálna demokracia o predčasných parlamentných voľbách v septembri 2023. On je fakt švihnutý. Ak si niekto myslí, že SMER bude robiť obchody s takýmto človekom, tak je na veľkom omyle. Je zvláštne, že keď je na koni, tak by nás všetkých pozabíjal, pozatváral, Akonáhle je spadnutý z toho koňa, tak je na kolenách a prosí SMER – slovenskú sociálnu demokraciu o spoluprácu,“ poznamenal R. Fico.

Fico sa tiež vyjadril k urážlivej poznámke B. Kollár po tom, čo prešiel pozmeňujúci návrh, na základe ktorého sa odložilo hlasovanie na štvrtok a z pléna sa ozývali výkriky typu, že potrebujú čas na korumpovanie poslancov.

 „Na čo predseda parlamentu Kollár povedal, že je smiešne počúvať práve z našich úst slová o korupcii. Ja chcem aj touto cestou vyzvať predsedu Národnej rady Slovenskej republiky, aby sa nám ospravedlnil. Nikto zo SMERu – sociálna demokracia nie je ani podozrivý, ani obvinený, pokiaľ ide o korupciu. Ak chce pán predseda viesť tento štýl komunikácie v národnej rade, tak ja mu môžem prisľúbiť, že sa teda budeme baviť o jeho živote. Budeme sa baviť o drogách v zaváraninových fľašiach, budeme sa baviť o štartérovi, budeme sa baviť o zlodejovi vysokoškolského titulu, budeme sa baviť o mnohých škaredých veciach. Takže si vyprosujeme, aby tu po nás takýto človek vykrikoval a obviňoval nás z niečoho, čo nie je pravda,“ uzavrel R. Fico.

Lipšic má poriadny PROBLÉM! Polícia obnovila vyšetrovanie vo veci jeho bezpečnostnej previerky!
Lipšic má poriadny PROBLÉM! Polícia sa opätovne zaoberá podnetom na trestné stíhanie vo veci bezpečnostnej previerky špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica. O obnovení v predchádzajúcom období odmietnutého trestného stíhania informoval na... Čítať ďalej
13 | 12 | 2022 | Ivan Mihale/tasr