Matovičov splín
11 | 12 | 2022 I im

V utorok (13.12.) sa rozhodne o ďalšom osude Slovenska. V parlamente sa totiž bude hlasovať, za vyslovenie nedôvery vláde. Médiami rezonujú rôzne scenáre a zdá sa, že všetko bude závisieť od rozhodnutia nezaradených poslancov. Vzhľadom k tomu, že táto vláda sa drží zubami- nechtami, aj napriek rekordnej nedôvere obyvateľstva, snažia sa neustále presvedčiť svojími myšlienkami. Tentokrát je to minister financií Igor Matovič (OĽaNO), ktorý si "poťažkal" na sociálnej sieti.

Status Igora Matoviča prinášame v plnom znení:

"SaS v spolupráci s PS(!) + SMER + SMER2 + ĽSNS + ĽSNS2 v utorok ide povaliť už 3. demokratickú protikorupčnú vládu.

Ak ste nemali čas si pozrieť písomné zdôvodnenie týchto strán predložené do podateľne NR SR, tu sú tri kľúčové dôvody v ňom uvedené:

1) Vláda očividne rezignovala na boj s korupciou a mafiánskym štátom

2) Vláda sa opiera o hlasy fašistov

3) Vláda nebola schopná uľahčiť život LGBTI+ ľudí

… pre súdneho človeka to ani nepotrebuje komentár. Ale aspoň stručný si neodpustím - ľudia, čo vydali orgány spravodlivosti do rúk bossa nitrianskej mafie, idú odvolávať vládu za “neboj” voči korupcii a mafiánskemu štátu. Zrejme si nevšimli tie desiatky ich vlastných ľudí, ktorí ich dennodenne usvedčujú zo zločinov za stovky miliónov eur … a ak Mazurek so Sujom kritizujú akúsi spoluprácu s fašistami a “nepomoc” LGBTI+ … to už je úplne mimo moje mentálne schopnosti chápať.

Politológ: Padne, či nepadne vláda? (VIDEO)
Pád, alebo udržanie sa vlády, dnes nevie predpovedať nikto a nerobí to ani Roman Michelko. Ponúka však analýzu toho, ako by mohlo vyzerať hlasovanie a to, čo nastane v prípade, že poslanci v utorok vláde vyslovia nedôveru. Michelko núka viacero... Čítať ďalej
11 | 12 | 2022 | Eka Balaskova

A toto všetko sa deje za réžie strany SaS (Sloboda a Solidarita) a za aktívnej pomoci strany pani prezidentky, t.j. PS (Progresívne Slovensko).

ps. Žiadna iná reálna možnosť nie je, ako úradnícka vláda Čaputovej. Je smutné, ak 6% strana a strana, ktorá sa do parlamentu ani nedostala, chcú takto de facto sfalšovať výsledky volieb. Bude to však len Pyrhovo víťazstvo. Lebo, ak sa im vládu podarí povaliť a na rok budú mať svoju vysnívanú ultraliberálnu vládu, mnohí znechutení demokratickí voliči voliť už po tejto zrade hodnôt neprídu … a po budúcich voľbách tak vznikne vláda SMER+HLAS a fašisti z REPUBLIKY, ktorí ako prvé zmenia volebný systém … aby nám už naveky mohli z vlády dokazovať, ako sa správne bojuje proti korupcii a mafiánskemu štátu, ako sa neopiera o hlasy fašistov a ako sa naozaj pomáha LGBTI+ ľuďom.

Gratulujem

Toto je dôsledok 2,5 ročného nekritického mediálneho zbožňovania človeka, ktorému nikdy na osude Slovenska v skutočnosti nezáležalo. Na rukách ho nosili za každý buchnát do vlády … a keďže mafia z opozície do vlády bila tiež, plíživá legitimizácia mafie nastala. Ego tým opäť nabobtnalo a tak ako v roku 2011 prinieslo na 8 rokov vládu mafie … teraz reálne hrozí, že to isté Ego zabezpečí vládu mafie už naveky."

Máme tu ĎALŠÍ KONFLIKT! Tentoraz medzi EÚ a USA
Zástupcovia Európskej únie sa sťažujú, že Spojené štáty z vojny na Ukrajine bohatnú na úkor Európy. To preto, že predávajú Európe plyn za prehnané ceny, a tým ju ochudobňujú. To je však zámer, USA chcú udržiavať partnerstvo s EÚ, ale nie na... Čítať ďalej
10 | 12 | 2022 | Diana Zaťková