KARTA SA OBRACIA! Budú zodpovední aj na Slovensku PYKAŤ?
11 | 12 | 2022 I dz

Možno sa zmení celosvetový trend! Na Švajčiarsku agentúru pre liečivá bolo podané trestné oznámenie. Tím právnikov a vedcov vypracoval rozsiahlu dôkaznú správu a zverejnil približne 1200 dôkazov. Tvrdí, že spoločnosť Swissmedic vytvorila riziko pre verejné zdravie, ktoré výrazne prevyšuje riziko SARS-CoV-2. Dočkáme sa potrestania zodpovedných aj na Slovensku?

Riziko prevyšuje nad prínosom

Na Švajčiarsku agentúru pre lieky bolo podané trestné oznámenie v mene šiestich osôb, ktoré údajne poškodila vakcína proti Covidu. Tím právnikov a vedcov vypracoval rozsiahlu dôkaznú správu a zverejnil približne 1200 dôkazov. Tvrdí, že spoločnosť Swissmedic vytvorila riziko pre verejné zdravie, ktoré výrazne prevyšuje riziko SARS-CoV-2.

Právnici tvrdia, že agentúra povolila nové lieky pre génovú terapiu, hoci nikdy neboli splnené minimálne normy vyžadované zákonom. Uvádzajú, že chýbajú dôkazy o účinnosti vakcín, že neboli minimalizované riziká spojené s ich schválením a že nebolo chránené zdravie spotrebiteľov. 

V dôsledku toho bola podľa nich verejnosť uvedená do omylu neúplnými a nepravdivými informáciami o skutočnom pomere rizík a prínosov takzvaného očkovania.

Úrady na trestné oznámenie nereagovali

Trestné oznámenie bolo podané 14.7.2022, ale úrady naň nereagovali. Právnici preto usporiadali 14. novembra, teda o štyri mesiace neskôr, tlačovú konferenciu.

Poukazujú na to, že tieto mRNA preparáty nie sú vakcíny, že neovplyvnili pozitívne priebeh pandémie ani nezabránili úmrtiam a že postupom času stále viac skupín dostávalo varovné signály, ktoré spoločnosť Swissmedic ignorovala. 

Ján Mikas VEDEL, AKO TO BUDE! Naplnili sa jeho prognózy? Prečo si rezort zdravotníctva aj tak hudie svoje?
Koniec leta znamenal návrat dovolenkárov, ale aj detí do škôl. Už v septembri sa preto očakávala zhoršená covidová epidemiologická situácia. Otázkou preto bolo, či sa deti budú učiť dištančne, či nás donútia odborníci robiť z domu, alebo dokonca... Čítať ďalej
03 | 12 | 2022 | Eka Balašková

Konanie proti očkujúcim lekárom sa už začalo

Právnici požadujú, aby bolo pozastavené povolenie všetkých mRNA „vakcín“ a aby sa začalo trestné konanie proti zodpovedným osobám v spoločnosti Swissmedic. Prvé kantonálne konanie proti očkujúcim lekárom sa už začalo.

Švajčiarske médiá o týchto trestných oznámeniach hojne, aj keď stručne, informovali. Téma nežiaducich účinkov očkovania sa stále častejšie objavuje aj na verejnoprávnom SRF (Schweizer Radio und Fernsehen) – v správach sa objavila informácia, že  38 % nežiaducich účinkov je klasifikovaných ako „závažné“.  

Okrem myokarditídy boli zaznamenané aj ďalšie nežiaduce účinky, ako je reaktivácia vírusu a možnosť závažných komplikácií.

Má sa ŠÚKL obávať?

Swissmedic je švajčiarsky dozorný orgán pre lieky a zdravotnícke pomôcky, ktorý je porovnateľný so slovenským Štátnym ústavom pre kontrolu liečiv (ŠÚKL). Všetky zdravotnícke výrobky musia byť pred uvedením na trh vo Švajčiarsku schválené týmto orgánom. 

Výrobky môžu byť uvedené na trh iba vtedy, ak bola dostatočne posúdená a schválená ich kvalita, bezpečnosť a účinnosť.

Právnik Schmidt: Nebudeme mlčať, pani Leyenová
Erika Schmidta poznáme z obdobia, kedy spoločne s Petrom Weisom a Maricou Pirošíkovou založili OZ Za zdravú a spravodlivú spoločnosť. Tentokrát žiadajú o rozpustenie Európskej komisie (EK) a vyvodenie zodpovednosti voči jej predsedníčke, Ursule von... Čítať ďalej
02 | 12 | 2022 | Eka Balaskova

Agentúra problém nevidí

Od januára 2021 do novembra 2022 bolo agentúre predložené 16 212 hlásení nežiaducich účinkov vakcín proti Covid-19 vo Švajčiarsku. V hodnotení agentúra zistila, že celkový pozitívny pomer prínosov a rizík zostal zachovaný. Potvrdila sa klasifikácia 38 % ako závažných. 

Okrem iného bolo zistených niekoľko negatívnych rysov, vrátane myokarditídy, vedľajších účinkov bivalentných vakcín a rôznych menštruačných porúch. Podľa názoru spoločnosti Swissmedic neboli tieto skutočnosti dostatočné na to, aby zmenili deklarovaný pozitívny pomer prínosov a rizík.

Spoločnosť TCW už skôr informovala, že v novembri 2021 dostali domácnosti vo Švajčiarsku od zdravotníckych úradov leták, ktorý vyzýval všetkých obyvateľov, aby sa prihlásili k očkovaniu proti Covidu 19. Text obsahoval uistenie ako „Vakcína proti Covidu 19 je veľmi účinná a zabraňuje závažným komplikáciám a úmrtím“ a „Závažné nežiaduce účinky sú veľmi zriedkavé. Očkovanie je bezpečné“. 

A pre upokojenie občanov prišla zásadná veta: „Vážne komplikácie a utrpenie spôsobené chorobou sú oveľa častejšie ako závažné vedľajšie účinky vakcíny“. Dve strany A3 so stopercentnou istotou.

Scott Ritter: Merkelová odhaľuje KLAMSTVÁ ZÁPADU
Nedávne komentáre bývalej nemeckej kancelárky Angely Merkelovej vrhajú svetlo na dvojakú hru, ktorú Nemecko, Francúzsko, Ukrajina a Spojené štáty hrali v období pred februárovou ruskou inváziou na Ukrajinu. Pre Consortium News to skonštatoval... Čítať ďalej
08 | 12 | 2022 | Diana Zaťková

Právnici tvrdia niečo iné

Touto dôverou otriasa graf obsiahnutý v podaniach, ktoré súdu predložili švajčiarski právnici z advokátskej kancelárie Kruse Law, v ktorom je podrobne popísaný výskyt rizikových faktorov spojených s „vakcínami“ od decembra 2020 na konkrétnej časovej osi.

Poznámka: Comirnaty, Spikevax = švajčiarskej značky vakcín

Zistených 16 faktorov je nasledujúcich:

1. nedostatočné testovanie na zvieratách, nevykonanie základného výskumu
2. obmedzené schválenie, dva týždne namiesto obvyklých 12 týždňov
3. odmietnutie kontrolnej skupiny, klinické štúdie sú prakticky bezcenné
4. toxická kontaminácia, prvé náznaky v schvaľovacej dokumentácii
5. lipidové nanočastice, potenciálne karcinogénne, poškodzujúce plodnosť, poškodzujúce plod
6. oneskorené účinky, náznaky možných neurologických a autoimunitných ochorení
7. podozrenie na komorbiditu – 42 086 nežiaducich účinkov, 1 200 úmrtí
8. registračné štúdie, nedostatok dôkazov o účinnosti u dospievajúcich
9. sfalšované údaje, zistené v kľúčovej štúdii Comirnaty
10. klinické štúdie Comirnaty – 46 úmrtí (1,5 %) v postmarketingovej fáze
11. Adolescenti: šesťkrát vyššie riziko myokarditídy ako u závažného prípadu Covid
12. podozrivé prípady vo Švajčiarsku, EÚ, USA: 13 632 úmrtí; 1 095 777 nežiaducich príhod
13. poplašné správy: 128 publikácií so zdravotnými problémami; 223 s poruchami zrážanlivosti krvi; 7 s možným úmrtím
14. schválenie výrobcu: bezpečnostný profil pre tehotné a dojčiace ženy nie je známy
15. EÚ, USA: 2 177 mŕtvo narodených detí v dôsledku Comirnaty; 810 mŕtvo narodených detí v dôsledku Spikevaxu
16. plodnosť mužov, počet spermií 150 dní po druhom očkovaní o 15,9 % nižší ako predtým

Toľko k pozitívnemu pomeru rizika a prínosu!

V Čechách to VRIE! "Prajem vám hnačku! Klamári!" Ceny ryby a šalátu začali peklo
Všetko nasvedčuje tomu, že väčšina domácností bude musieť byť tento rok na Vianoce skromná. To bude platiť aj pre slávnostný vianočný stôl. Súčasné ceny potravín v Čechách sú katastrofálne. A ľudia sa nahnevali: "Prajem ti hnačku! Nezvaľujte to na... Čítať ďalej
09 | 12 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik