Putinovi dvojníci (VIDEO)
31 | 10 | 2022 I Milan Laca

Peskov povedal, že domnienky ukrajinskej rozviedky o Putinových dvojníkoch sú nezmysly.

Predpoklad šéfa Hlavného spravodajského riaditeľstva Ministerstva obrany Ukrajiny  Kirilla Budanova o existencii dvojníkov  ruského prezidenta Vladimira Putina, je nezmysel. Vyhlásil tlačový tajomník prezidenta Dmitrij Peskov, ktorého  cituje agentúra TASS .

Vraj sú v hre...

Budanov vyhlásil, že Putin používa dvojníkov. Oficiálny telegramový kanál ukrajinského ministerstva obrany zverejnil úryvky z jeho vyhlásenia. Budanov v rozhovore pre britský Daily Mail povedal, že ruský prezident má najmenej troch dvojníkov. Dajú sa rozpoznať podľa výšky, gest a ušných lalôčikov, trvdí Budanov. Dvojníci  podľa neho podstúpili plastickú operáciu, aby sa viac podobali na prezidenta.

Ako sa menil Vladimir Putin

Peskov popiera

„Ako to možno komentovať? Aký nezmysel!." Vyhlásil  predstaviteľ Kremľa v odpovedi na relevantnú otázku novinárov.

Popiera aj Putin

V roku 2020 Putin v rozhovore pre TASS povedal , že na začiatku druhého milénia  vznikla myšlienka angažovať  dvojníka na zaistenie bezpečnosti hlavy štátu, ale prezident to odmietol. V roku 2021 Peskov vyhlásil, že Putin vie o teóriách o svojich dvojníkoch a berie ich s úsmevom. V decembri 2015 na veľkej tlačovej konferencii Putin vyhlásil , že nepotrebuje dvojníkov. „Aký dvojník? Nemám dvojníka. Načo ich potrebujem? spýtal sa ruský vodca novinárov.  V reakcii na to dal jeden z novinárov prezidentovi fotografiu muža, ktorý, ako tvrdí  agentúra, sa naozaj veľmi podobá na Putina. Pri pohľade na ňu sa hlava štátu usmiala, potom sa odfotil a potichu odišiel do zákulisia. V apríli 2015, počas živého vysielania, na otázku, či by sa nechcel naklonovať alebo vytvoriť armádu svojich dvojitých úradníkov, odpovedal stručne, že nechce.

Putin sa spolieha na tuhú zimu. Tá mu pomôže zraziť Európu na kolená.
Niet peňazí, ktoré by Putina zastavili. Jeho útoky na Ukrajinu budú pokračovať aj v roku 2023. S najnovšími predpoveďami vyrukovali analytici Inštitútu pre štúdium vojny (ISW), ktorí tvrdia, že teória víťazstva ruského lídra je postavená na tuhej... Čítať ďalej
31 | 10 | 2022 | Alica Kočišová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik