Remišová len mele a mele o kúrení. Vezme si niekto príklad?
26 | 10 | 2022 I Emanuel Orban

Vicepremiérka Veronika Remišová (Za ľudí) prichádza s „geniálnym“ nápadom, ako ušetriť na kúrení. Jej dnešná tlačová konferencia sa niesla v znamení neustálej polarizácie občianskej spoločnosti, k čomu aj ona skvele dopomohla. Remišová sa rozhodla svoja renomé u zamestnancov vylepšiť tým, že im piatky venuje home-office, len kvôli zníženiu spotreby energií.

Remišovej obľúbené piatky sú tu

Na úvod tlačovej konferencie Veronika Remišová vzdala hold dobrovoľníkom, aktivistom v oblasti sociálnych vecí, charity a životného prostredia. Podľa jej vyjadrenia všetci zainteresovaní jedinci zveľaďujú Slovensko neplatenou prácou.

Potom predstavila svoj plán zníženia spotreby energií: „Nebudeme hromadne čerpať dovolenky. Práce máme vyše hlavy, na ministerstve máme režim, ktorý umožňuje určitý počet dní pracovať z domu.“ Práca z domu bude realizovaná len piatky kvôli šetreniu energií.

Veroniku Remišovú preslávil povestný tohtoročný augustový výrok o vypnutí plynového kúrenia kvôli solidarite s Ukrajinou.  Vicepremiérka sa vtedy nechala uchlácholiť kolektívnymi názormi Európskej únie. „Dnes odporúčajú znižovanie teploty experti, aj všetky relevantné medzinárodné organizácie. Znížiť nastavenú teplotu o pár stupňov je konkrétny krok, ktorý môže urobiť každý jeden z nás s cieľom pomôcť Slovensku znížiť spotrebu plynu, a tým chrániť pracovné miesta a prispieť k zníženiu cien plynu. Každý z nás môže pomôcť!,” konštatuje na záver Remišová.

Dorčák vyzýva Remišovú: Poďme si pohovoriť, ako tajíte prúsery, ktoré na ministerstve vytvárate!
Pani Remišová, vyzývam Vás na verejnú diskusiu. Stojí v úvode statusu zakladajúceho člena strany Hlas-SD Martina Dorčáka. "Poďme si pohovoriť, ako tajíte prúsery, ktoré na ministerstve vytvárate, a policajný prezident, špeciálny prokurátor a... Čítať ďalej
15 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik