MUDr. Piják: Sadnete si do lietadla bez technickej kontroly?
27 | 10 | 2022 I Eka Balaskova

Mainstream MUDr. Pijáka označoval za šíriteľa lží o očkovaní proti c-19. Koncom roka 2021 dokonca vznikla vyšetrovacia skupina, ktorá mala preveriť tvrdenia piatich lekárov, medzi ktorými bol aj MUDr. Michal Piják. Ten si nedávno vymenil správy na sociálnej sieti s jedným s jeho najväčších kritikov. Kto má pravdu?

Kto bol na "čiernej listine"

Na sociálnej sieti MZ SR prezentovalo, že Úrad nad zdravotnou starostlivosťou preveruje lekárov šíriacich dezinformácie. Dokonca zriadil aj etickú komisiu, ktorá mala zanalyzovať konanie lekárov Doc. MUDr. Štefana Hrušovského, CSc., MUDr. Andreja Janca, MUDr. Jána Lakotu, CSc. MUDr. Petra Liptáka a MUDr. Michala Pijáka. 

Nespievaš našu pieseň? Tak nespievaj vôbec! Čistky sa vrátili...
Presne tohto hesla sa drží Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky. A tak sa na sociálnej sieti pochválilo krokom, ktorý by ho v normálnej spoločnosti vôbec nectil. Ten krok vlastne nie je ich Na sociálnej sieti MZ SR prezentuje, že Úrad... Čítať ďalej
20 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Zarážajúca otázka

"U mRNA vakcín proti covid-19 neboli vykonané štúdie genotoxicity a karcinogenity. Je normálne aby takéto neoverené vakcíny mohli byť zavedené do reálneho života? Pripomínam, že za normálnych okolností sa vakcíny dávajú do obehu až po 7-10 rokoch overovania. Čo vy na to pán Hanajík?" obracia sa MUDr. Piják na jedného zo svojich najväčších kritikov.

Zaujímavé prirovnanie

"Na uvedený problém poukázalo viacero ľudí a jeden z nich sa obrátil na regulačné orgány zdravotníctva, aby mu vysvetlili, ako to teda je. Pýtam sa čisto teoreticky. Sadol by si niekto do lietadla, u ktorého nebola pred letom urobená technická kontrola," pýta sa internista s niekoľkými atestáciami a prikladá list Nicholasa Wellsa z apríla 2022.

Reakcia Romana Hanajíka

"Prečo by som sa mal týmto zaoberať, keď to nepovažuje EMA za podstatné? Bolo by to podobné, ako sa zaoberať certifikátom pred čítaním každého Vášho statusu, že nespôsobuje to isté. Ale teraz vážne. Ako bývalý programátor napíšem, že ak sa pri tejto konkrétnej vakcíne na koronavírus jedná iba o iný genetický kód pri už overenej technológii nosiča a pomocných zložiek vakcíny, nemám najmenší dôvod sa tým zaoberať. Čo, keby ste si prečítali niečo od genetičky, ako tu preposielali antivaxerské paranoidné príspevky?" navrhuje v diskusií Hanajík.

Pfizer o vakcínach všetkých zámerne KLAMAL! EP firmu vyšetruje (VIDEO)
Je vakcína sloboda, alebo super kšeft? Na pôde EP prebieha vyšetrovanie, podľa ktorého firma Pfizer mohla zámerne skresľovať informácie o toľko preferovanej vakcíne v boji s pandémiou covidu 19. Dva roky dozadu „Dôverujem odborníkom a preto... Čítať ďalej
21 | 10 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik