V Ivanke pri Dunaji vybuchol bankomat
25 | 10 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

V Ivanke pri Dunaji v utorok nadránom vybuchol bankomat v blízkosti obchodného centra. Poškodiť ho mal doposiaľ neznámy páchateľ, pravdepodobne s využitím trhaviny.

TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Bratislave Michal Szeiff.

"V utorok krátko po 04.45 h sme na linke 158 prijali informáciu o poškodení jedného z bankomatov, situovaného v Ivanke pri Dunaji," informoval Szeiff. K zraneniu osôb v tejto súvislosti nedošlo.

Vyšetrovaním okolností udalosti sa v súčasnosti zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Senci. "Len čo to situácia vo vyšetrovaní umožní, k prípadu poskytneme bližšie informácie," doplnil hovorca.

V noci z nedele (23. 10.) na pondelok (24. 10.) došlo k výbuchu bankomatu, ktorý bol umiestnený na predajni v Ivanke pri Nitre. Neznámy páchateľ s pomocou výbušniny bankomat otvoril a pravdepodobne si odniesol kazety s finančnou hotovosťou.

Matúš Šutaj Eštok: Mikulec prichytený pri čine!
Predvolebné sľuby OĽaNO o transparentných výberových konaniach už na ministerstve vnútra netrápia ani vrátnika a nie to ešte ministra, myslí si Matúš Šutaj Eštok. Roman Mikulec (OĽaNO), minister vnútra je podľa Matúša Šutaja Eštoka (HLAS - SD) opäť... Čítať ďalej
25 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik