Znechutená Belousovová: Pani prezidentka, vy si morálku ani len do úst neberte!
26 | 10 | 2022 I Eka Balašková

Anna Belousovová na sociálnej sieti už po niekoľký krát poukázala na pokrytectvo prezidentky SR Zuzany Čaputovej. Tentoraz v súvislosti s LGBT+ komunitou.

Dve fotografie, jedna žena a jedno slovo

Prvá fotografia zachytáva uplakanú prezidentku Čaputovú s Romanom Samotným po vražde dvoch mladých ľudí na Zámockej.

FOTO TASR - Jaroslav Novák | Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová prišla položiť kyticu a zapáliť sviečku na miesto činu po streľbe na Zámockej ulici, vľavo ju objíma majiteľ podniku Tepláreň Roman Samotný v Bratislave 13. októbra 2022.

Druhá fotografia zachytáva pani prezidentku na januárovom stretnutí s korunným princom Spojených arabských emirátov. 

„Je mimoriadne znepokojujúce, že prezidentka Zuzana Čaputová rokovala s korunným princom Abú Dhabí a úradujúcim prezidentom Emirátov bez toho, aby nastolila otázku ľudských práv. Pracuje tam pritom viac ako 250-tisíc zahraničných robotníkov v podmienkach, ktoré všetky relevantné organizácie nazývajú moderným otroctvom. Časté sú fyzické tresty, odbory sú zakázané a aktivisti, ktorí sa ich v minulosti pokúšali založiť, zmizli alebo náhle zomreli za nevyjasnených okolností,“ povedal v januári Peter Weisenbacher pre Inštitút ľudských práv.

FB Anna Belousovová | S tamojším šejkom počas výstavy EXPO rokovala aj Zuzana Čaputová
Čo je na nich zvláštne?

"V Spojených arabských emirátov je homosexualita postavená mimo zákon a trestá sa smrťou, pretože zákony tohto štátu nesmú byť v rozpore s právom šaría," upozorňuje Anna Belousovová na súvislosti.

Ľudia sú nahnevaní na prezidentkinu pretvárku
Podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha priznáva - je prekvapený z toho, ako na Slovensku rastie odpor voči liberálnemu extrémizmu Zuzany Čaputovej. Slniečkarom sa to vymyká z rúk Ľudia sú veľmi nahnevaní, začína v príspevku. "Na vládu a na prezidentku.... Čítať ďalej
18 | 10 | 2022 | Eka Balaskova

Prezidentka a ľudské práva

"Určite si ešte pamätáte, ako pani prezidentka odmietla účasť na olympiáde v Pekingu s odôvodnením Čína a ľudské práva. No na princa krajiny, kde trestajú smrťou homosexuálov, sa počas stretnutia milo usmievala. Určite vtedy neoplakávala obete tohto krutého režimu," prízvukuje Belousovová.

Jeden je fajn, druhý je problém?

"Takže to slovo, ktoré napadne každého pri pohľade na tie dve fotografie, je pokrytectvo! Hnusné pokrytectvo a faloš človeka, ktorý druhým káže o morálke a tolerancii. Čína je zlá, lebo nedodržuje ľudské práva, ale SAE sú ok, lebo čo?! Lebo sú kamaráti s USA? A toto ma byt tá vaša morálka pani prezidentka?! Vy radšej toto slovo ani neberte do úst," uzatvára zhnusene Belousovová.

Erik Kaliňák sa konečne priznal! LGBTI? Riešme to TAKTO
K najnovšej vlne priznaní o svojej sexuálnej orientácii osobností, ktorú vyvolala vražda dvoch mladých ľudí v Teplárni na Zámockej, sa vyjadril aj Erik Kaliňák (Smer-SD)... Prečo ho to nezaujíma "Úprimne a s čistým svedomím, vôbec ma to... Čítať ďalej
24 | 10 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik