PRIESKUM: Sulík dostal od voličov jasné noty! TOTO si myslia o spájaní s Hlasom-SD
24 | 10 | 2022 I Ivan Mihale

Niektoré politické strany a ich lídri vylučujú spoluprácu s inými stranami ešte pred voľbami. Iní sa tvária alibisticky a neodpovedajú jednoznačne, s kým odmietajú spolupracovať. Agentúra Focus urobila prieskum pre diskusnú reláciu Na Telo a zisťovala, aký názor majú voliči Hlasu, Smeru a SaS na spájanie s niektorými politickými stranami.

Hlas- SD a Republika verzus Smer- SD a spojenie s Republikou

Ak by strana Hlas vytvorila po voľbách vládu s hnutím Republika, nepáčilo by sa to dvom tretinám voličov Hlasu. Tretina by Hlas volila aj v prípade, že by vedeli, že sa spoja s hnutím odídencov od Mariana Kotlebu.

Spojenie s Republikou výrazne menej neprekáža voličom Smeru. Ak by voliči strany Roberta Fica vedeli, že po voľbách vytvorí koalíciu s Republikou, svoj hlas by Smeru odovzdalo 65 percent ich voličov. Naopak, prekážalo by to štvrtine z nich.

Zdroj: screenshot videa TV Noviny

 

Voliči SaS sú proti spojeniu s Hlasom

Väčšina voličov liberálnej a novej opozičnej strany SaS by v prípade deklarovanej koaličnej spolupráce s mimoparlamentnou stranou Hlas-SD stranu nevolila.

Zdroj: Screenshot videa TV Noviny

 

 

Drsný konflikt Borisa Kollára s Kovačičom (VIDEO)
V diskusnej relácii televízie Markíza Na telo sa stretli poslanci NR SR Boris Kollár (Sme rodina) a Richard Sulík (SaS). Počas debaty sa situácia vyhrotila natoľko, že Kollárovi musel moderátor vypnúť mikrofón. Sulík zas pripustil, že pri prípadnom... Čítať ďalej
24 | 10 | 2022 | Alica Kočišová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik