Kto je najväčším šíriteľom dezinformácií na Slovensku? Kramplová (SNS) v tom má jasno, stránka Hoaxy a podvody - Polícia SR to vidí INAK (VIDEO)
24 | 10 | 2022 I Eka Balaskova

Bratislavská krajská predsedníčka SNS Dagmar Kramplová už má, rovnako ako Slováci, dosť toho, ako sa niektorí "usilovní" politici mienia zaoberať odstraňovaním hoaxov. Pre Andreja Stančíka má dobre mienený odkaz. Medzičasom sa ozvala stránka Hoaxy a podvody - Polícia SR a vyšli z videom "Neverte dezinformáciam". Je toto koniec demokracie na Slovensku?

Stančíkovo prehlásenie

"Strategická komunikácia je kľúčovým nástrojom v boji proti dezinformáciám. Som rád, že náš rezort dlhodobo aktívne komunikuje s občanmi doma, aj v zahraničí a reaguje na závažné dezinformácie, ktoré sa šíria v spoločnosti. Jasná, konzistentná komunikácia priorít našej zahraničnej a bezpečnostnej politiky pomáha minimalizovať dopady dezinformačných kampaní," uviedol Andrej Stančík.

Andrej Stančík: Voči dezinformáciám a hybridným útokom spochybňujúcim naše členstvo v NATO sa budeme aktívne brániť
Štátny tajomník Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Andrej Stančík sa dnes, 19. októbra 2022, stretol s riaditeľom Centra výnimočnosti NATO pre strategickú komunikáciu Jnisom Srtsom. "Strategická... Čítať ďalej
19 | 10 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Ešte sa ani ohriať v kresle nestihol

"Voči dezinformáciám a hybridným útokom sa budeme aktívne brániť - toto vyhlásil liberálny extrémista Andrej Stančík, človek, ktorý sa nejakou dobre riadenou súhrou náhod stal v uplynulých dňoch štátnym tajomníkom na ministerstve zahraničných vecí," začína svoj status na sociálnej sieti Kramplová.

"Tomuto Stančíkovi treba vysvetliť jednu vec - najväčším šíriteľom dezinformácií na Slovensku sú v súčasnosti liberálno extrémistické médiá ako Denník N a mimovládky ako Nadácia otvorenej spoločnosti a proti dezinformáciám týchto sorosovských darebákov sa Slováci už úspešne bránia," upozorňuje Kramplová.

S plnou vážnosťou

"A keď poviem úspešne, tak som naozaj presvedčená o tom, že úspešne, pretože hoci sa takíto sorosovskí Stančíkovia mimoriadne snažia, vypínajú weby, obmedzujú slobodu slova a obmedzujú šírenie informácií, Slováci si vždy cestu k informáciám nájdu!" vyjadruje presvedčenie národniarka.

Majú nás výrobcovia za bláznov?
Zaplatíte viac, no dostanete menej. To nie je len realita v našich obchodoch, tento jav má vo svete dlhoročné pomenovanie a začali ho vnímať už aj Slováci. Prečo tomu tak je a čo si treba všímať? Spozorovali ste to aj vy? „Aj váha syrov Encián už... Čítať ďalej
23 | 10 | 2022 | Eka Balaskova

Vie, kde treba začať

"Tomuto liberálnemu extrémistovi Stančíkovi treba ďalej odkázať, že keď chce bojovať proti dezinformáciám, hybridným útokom a hybridným hrozbám, tak treba v prvom rade začať so sorosovskými mimovládkami a najmä darebáckymi organizáciami ako sú Nadácia otvorenej spoločnosti a ďalšie," poznamenáva Kramplová a pokračuje: "My v SNS už roky ako jediná strana intenzívne hovoríme o tom, že s liberálno extrémistickými mimovládkami je potrebné urobiť poriadok a postaviť ich mimo zákon, lebo tieto rozkladné organizácie tu roky rozvracajú spoločnosť a výsledkom tohto rozkladu je, že aj takíto Stančíkovia sa nakoniec môžu stať štátnymi tajomníkmi a šíriť z tejto pozície nezmysly, hlúposti a bludy."

Budete sa REHOTAŤ! Humoristi si podali Matoviča a Tabák
Uplynulý týždeň priniesol množstvo vážnych tém. No, našli sa aj tie, ktoré vyčarili ľuďom úsmev na tvári. Ihneď sa toho chytili humoristi a poupravovali čo sa dalo. K najatraktívnejším politikom opäť patrili minister financií Igor Matovič (OĽaNO) a... Čítať ďalej
24 | 10 | 2022 | Ivan Mihale

Kramplovej osobná priorita

"Je mojou absolútnou prioritou, aby sme s týmito liberálno extrémistickými mimovládkami šíriacimi dezinformácie urobili poriadok a základom všetkého je, aby sme pre tento krok získali maximálnu volebnú podporu a aby nás v tom už viac neblokovali rôzni "koaliční partneri" ako tomu bolo v minulosti. 

Lebo až v momente, keď zatvoríme týmto mimovládkam a médiám ich sorosovský peňazovod, až vtedy budeme mať vyriešenú základnú príčinu rozvratu štátu a budeme môcť začať riešiť to, čo tu títo stančíkovskí darebáci napáchali," uzatvára Dagmar Kramplová, krajská predsedníčka SNS v Bratislave.

Medzičasom sa objavili bojovníci so stránky Hoaxy a podvody - Polícia SR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik