Ján Baránek: Stojíme pred kolapsom a oni riešia LGBTI+
24 | 10 | 2022 I Alica Kočišová

V nedeľu uverejnil na sociálnej sieti príspevok politický analytik Ján Baránek. Po sledovaní diskusnej relácie televízie TA3 si neodpustil kritiku. Kým obyvateľom hrozí kolaps vo všetkých oblastiach, TA3 rieši situáciu LGBTI+. Tento prístup považuje za jeden zo zdrojov nevraživosti ľudí voči nim, pričom sexuálna orientácia v skutočnosti zaujíma len málokoho.

Príspevok Jána Baránka prinášame v plnom znení:

Slovensko je pred krachom, na hranicu chudoby sa prepadá čoraz viac obyvateľov, firmy krachujú, hrozí enormný nárast cien pohonných hmôt, hrozí kolaps zdravotníctva, železničná doprava melie z posledného, inflácia je už dávno dvojciferná, za hranicami máme vojnu, obyvatelia už teraz dostávajú likvidačné zálohové faktúry za energie, to už nehovorím o podnikateľoch, pričom nikto stále nevie, čo nastane po novom roku. Ale televízia TA3, s dúhovo omašličkovaným moderátorom prvých 32 minút diskusnej relácie rieši LGBTI+. Im naozaj nedochádza, že práve toto je jeden zo zdrojov nevraživosti časti populácie voči nim a nie ich sexuálna orientácia? Ktorá, mimochodom, za normálnych okolností zaujíma naozaj málo koho.

P. S. 13.15h. RTVS a TVM rovnako...

Jozef Banáš: Musel som to dať na papier
Politické témy sú nevyčerpateľnou studnicou inšpirácie aj pre spisovateľa Jozefa Banáša. Ten v relácii televízie TA3 Raňajky neviazane hovoril o svojom najnovšom diele, o fungovaní politického víru aj o tom, že všetko je v rukách občanov. Karneval... Čítať ďalej
23 | 10 | 2022 | Alica Kočišová

Z komentárov k príspevku pre vás vyberáme:

"Pozerla som to len chvíĺu a vypla som to , lebo mi záleží na mojom emocionálnom kĺude . Znôška slaboduchosti a arogancie . Pohodovú nedeĺu prajem p. Baranek" - píše pani Veronika.

"Opakuje sa tanec na hroboch mladých ľudí o nič iného im nejde iba o vytlčenie politického kapitálu tak ako vytĺkli politický kapitál pri tanci na hrobe mladého novinára Kuciaka a jeho snúbenice." - dodáva pán Ján.

Aj pani Dobroslava to vidí rovnako: "Plne súhlasíme. Celá spoločnosť krachuje, ľudia melú z posledného a médiá riešia nepodstatné veci."

"Jeden z mechanizmov manipulacie je emocionalne vydieranie a vyvolavanie pocitu viny, v tomto pripade je tu tlak na vyvolavanie kolektivnej viny .. Iljev ide ako z prirucky manipulatora, este aj jeho neverbalna komunikacia je taka učebnicova" - píše pani Andy.

Ján Budaj a Juraj Blanár sa stretli v diskusnej relácii. Budaj na odchode?
V prípade, že sa koalícia dohodne s "fašistami", minister životného prostredia Ján Budaj (OĽANO) odíde zo svojej funkcie aj z koalície. Povedal to v diskusnej relácii televízie TA3 V politike. Návrh zákona o partnerskom spolunažívaní, ktorý... Čítať ďalej
23 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik