Putina sa pokúsia ZABIŤ! Čo ďalšie predpovedal Nostradamus na rok 2023?
22 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Nostradamus v jednom zo svojich proroctiev správne odhadol, že kráľovná Alžbeta zomrie v roku 2022. Čo ďalšie by sa malo v nadchádzajúcich mesiacoch stať podľa vykladačov jeho básní? 

Veľká vojna

Začneme zlými správami. Konflikt na Ukrajine bude pokračovať, a dokonca by mal prerásť v 3. svetovú vojnu. „Sedem mesiacov Veľkej vojny, ľudia mŕtvi kvôli zlu,“ prorokuje francúzsky lekár. Jeho veštba o vojne na východe sa v tomto roku skutočne vyplnila, píše portál nasregion.cz.

Vražda Putina?

Ak budú vychádzať aj ďalšie predpovede, Putina sa pokúsi zabiť niekto z blízkeho okruhu jeho spolupracovníkov. Nepriazni osudu nezostane ušetrený ani americký prezident Biden, ktorý ochorie záhadnou chorobou.

Iná interpretácia textu o veľkom boji môže ukazovať na gradujúci konflikt medzi Čínou a Taiwanom.

Heger po samite žiaril optimizmom PREDČASNE: Budeme si musieť poradiť SAMI! (VIDEO)
Na začiatku septembra sa ministri hospodárstva a priemyslu dohodli, že do konca septembra vypracujú plán, ako zastabilizovať ceny plynu a elektrickej energie. Blíži sa koniec októbra a stále nič. Lídri členských krajín EÚ sa v Bruseli na ničom... Čítať ďalej
22 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Vymieranie Európy

Pre niekoho zlá správa, pre iného možno dobrá, ale populácia Európy sa v roku 2023 zníži, čo môže ísť práve ruka v ruke so svetovou vojnou. 

Nostradamus predpovedal, že je pred nami veľká finančná kríza a hrozí krach burzy. 

Kolonizácia Marsu?

Zatiaľ čo Zem čaká temno, „svetlo dopadne na Mars“, ako hovorí ďalšie z Nostradamových proroctvo. To môžeme interpretovať ako postup v kolonizácii červenej planéty.

Výmena pápeža

K veľkej zmene dôjde aj v cirkvi. Pápež František podľa veštca odstúpi a nahradí ho iný, hrozivý vodca.

Splnia sa niektoré z proroctva? Čas už čoskoro ukáže.

Cestovateľ v čase varuje ľudstvo: TOTO navždy zmení chod dejín!
Hrozivý sci-fi scenár! Muž, ktorý tvrdí, že prichádza z roku 2906 a cestuje v čase, ľudstvo varuje! Podľa jeho slov v nasledujúcich rokoch bude čeliť katastrofickým udalostiam – vrátane „očisty“ podľa predlohy filmu „Purge“. Vraj sa im... Čítať ďalej
21 | 10 | 2022 | Emanuel Orban

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik