Roztrhnuté LGBTI vrece: Kto najnovšie vyšiel s farbou von?
21 | 10 | 2022 I Emanuel Orban

Uplynulo týždeň od tragédie na Zámockej ulici, pri ktorej zomreli dvaja mladí ľudia patriaci k LGBTI komunite.  Táto udalosť motivovala pracovníkov v mediálnej a politickej sfére,  aby vyšli konečne s pravdou na verejnosť, ktorá sa týka ich sexuálnej orientácie.  Prekvápko je pre niektorých veľkolepé. 

Nemáme čo skrývať 

 Po prihlásení  sa k LGBTI komunite redaktorov spravodajskej televízie TA3 Richarda Dírera a Rastislava Ilieva konečne vyšiel s pravdou na verejnosť a zverejnil svoju homosexuálnu orientáciu aj hovorca prezidentky SR Zuzany Čaputovej Martin Strižinec.  

Martin Strižinec prelomové priznanie uviedol pre Denník N: „Toto je spoločenské očakávanie – buďte, ale niekde zavretí v skrini. Dlhé roky to bolo takto a pre niekoho je možno to, čo sa teraz deje, kultúrny šok. Že zrazu je všade samý gej. Nie, gejovia tu boli vždy, aj lesby a iní ľudia. Teraz len hovoríme, že chceme normálne žiť ako všetci ostatní.“ Na tento popud zverejnili heterosexuálnu orientáciu minister financií Igor Matovič(OĽANO) a  predseda strany  Život-NS Tomáš Taraba. 

Hlas ľudu: Iliev na koni
Túto nedeľu sme boli aj svedkom arogancie Rasťa Ilieva. Kto sledoval túto nedeľu reláciu V politike s Rasťom Ilievom, bol svedkom toho, ako sa hrdo priznal k svojej sexuálnej orientácii. Rozhodol sa tak, je to jeho vec. Jeho kolega Dírer tak... Čítať ďalej
17 | 10 | 2022 | Mária Škultétyová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik