V Nemecku horela ubytovňa utečencov
21 | 10 | 2022 I Alica Kočišová

Ubytovňu v Nemecku, v ktorej našli útočisko ukrajinskí utečenci, niekto podpálil. Predošlý deň na dvere budovy ktosi namaľoval hákový kríž. Prípad riešila aj polícia.

Vo štvrtok večer vypukol požiar v útulku, ktorý poskytuje ubytovanie ukrajinským utečencom, informujú nemecké zdroje s tým, že pri požiari sa nikto nezranil. Správu priniesol portál mandiner.hu. 

Podľa správy požiar zaznamenali v stredu po deviatej hodine večer v ubytovni, kde je od marca ubytovaných štrnásť utečencov z Ukrajiny. Požiar mohol byť podľa polície spôsobený úmyselne a na mieste bolo približne 20 sanitiek.

Nemecké zdroje uvádzajú, že podľa ich informácií sa deň predtým na dverách budovy objavil hákový kríž, preto na miesto vyrazila polícia.

Budaj si Matovičov status nevie vysvetliť. Vlastne vie...
Slovensko žije posledné dni vraždou na Zámockej, kde vyhasli životy dvoch mladých návštevníkov podniku Tepláreň. Priamo v podniku teraz zorganizoval Denník N diskusiu ministrami, kde s hosťami rozoberali, či sme si naozaj všetci rovní. Minister... Čítať ďalej
20 | 10 | 2022 | Alica Kočišová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik