Romana, nerob drahoty! Poslankyňa zas baví celý Internet
20 | 10 | 2022 I Alica Kočišová

Satiristická stránka Zomri si tentoraz zobrala na mušku Romanu Tabák. V niekoľkých príspevkoch sa zamerali na jej včerajšie vyhlásenie, ktorým obhajovala svoje nehlasovanie za návrh SaS, ktorý mal LGBTI+ komunite čiastočne pomôcť zlepšiť ich životné podmienky. Poslankyňa sa vyhovorila na nefungujúce hlasovacie zariadenie.

Poslankyňa NRSR (Sme rodina) si v reakcii na výsmešné príspevky stránku Zomri na Instagrame zablokovala, o čom svojich sledovateľov aj informovala slovami: "Stránku Zomri som si zablokovala na Instagrame, kvôli ich negativite a zákernému obsahu. Tá stránka vám nič dobrého do života neprinesie." Stránka Zomri ju vyzvala slovami: "Bože Romana, nerob drahoty."

Muž s priateľom sa bozkávali, napadli ich! HAMRAN koná!
Policajný prezident Štefan Hamran dal pokyn na prešetrenie postupu hliadky, ktorá bola privolaná k incidentu v bratislavskej reštaurácii. „V podstate sa nestalo nič výnimočné, kým si asi o tri stoly vedľa neprisadli dvaja muži a jedna žena. Aj... Čítať ďalej
20 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

No a čo, o pol roka to skúsime zas!

Na sociálnej sieti reagovala Tabák na kritiku ku svojmu nehlasovaniu už skôr komentárom: "...nefungovalo mi hlasovacie zariadenie. Chýbalo ďalších 15 hlasov. O pol roka ten zákon predložíme znova! Krásny deň!"

Začnite od seba!

Tiež podotkla, že by správcovia stránky mohli informovať aj o pozitívach politikov, veď každý deň sa deje aj dobro. Vytkla im, že politik, ktorý nezapadá do definície liberála, je u nich vystavený nenávisti. Samozrejme, s komentármi sa "roztrhlo vrece" a na poslankyňu sa spustila ďalšia kritika a vtipkovanie nemá ako sa hovorí konca-kraja. Pre čitateľov Hlavného denníka vyberáme:

Americká armáda sa pripravuje!
Americká armáda musí byť pripravená reagovať na možnú čínsku inváziu na Taiwan už tento rok. V stredu to uviedol náčelník námorných operácií Spojených štátov admirál Michael Gilday. TASR správu prevzala z agentúry AFP. Gilday je tak ďalším... Čítať ďalej
20 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Pani Romana: "Romana začni veru od seba a odstrihni sa z FB, Insta aj z NRSR… #zomrijetop"

Pani Zuzana: "… test gramatiky by mal byt podmienkou pre vstup do politiky…. a v podstate aj pre vstup do volebnej miestnosti"

Pán Vlado: "Ja by som pani poslankynu este doplnil, ze hlupi ludia tiez nemaju co ponuknut. Dokonca, ak su vo verejnej funkcii, mozu byt pre spolocnost nebezpecni. A este k tomu sa sama zaradila medzi neliberalnych politikov, cize takych, ktori su proti slobode. Uzastne! "

Pán Juraj: "Začnite od seba a zmeňte krajinu k lepšiemu! Lekcia prvá: Ako trafiť správne hlasovacie tlačítko"

Pani Michaela: "Prosím, Romana, zablokuj si aj nás ostatných. Začni od seba a zmeníme našu krajinu k lepšiemu!"

Zuzana Čaputová a Jaroslav Naď rokovali! Čo bolo nosnou témou?
Prezidentka SR Zuzana Čaputová vo štvrtok prijala ministra obrany Jaroslava Naďa (OĽANO). Šéf rezortu informoval hlavu štátu o aktuálnom vývoji v oblasti obrany a bezpečnosti. Pre TASR to uviedla hovorkyňa Ministerstva obrany (MO) SR Martina Kovaľ... Čítať ďalej
20 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik