Okamihy DESU! Kukláči vytiahli muža priamo z postele a nasledovala TAKÁTO absurdita!
20 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Skutočne desivé okamihy! Slovensko si už v poslednom období zvyklo, že po zuby ozbrojení kukláči rozrážajú dvere už pomaly kade-tade. Ak to však zažijete na vlastnej koži, určite vám nebude veľmi do smiechu. V jednom okamihu spíte vo vlastnej posteli, v ďalšom ste obkolesený príslušníkmi NAKA a o pár sekúnd už sedíte v policajnom aute ako podozrivý z vraždy. Touto skúsenosťou si v reálnom živote prešiel Lukáš Lacko. Dnes sa súdi.

Scény ako z akčného filmu zažíval v roku 2015 Lukáš Lacko, ktorému do bytu vtrhli kukláči, aby ho odviedli na policajnú stanicu. Vytiahnuť ho pritom mali priamo z postele, informuje portál zregionu.sk.

Za všetko môže podozrivá chôdza

Znie to síce absurdne, no do tejto “šlamastiky” ho dostala jeho chôdza. V tom období sa totiž vyšetrovala vražda 24-ročného Erika, ktorého zavraždili na čerpacej stanici medzi Veľkou Lomnicou a Popradom, kde pracoval. Do predajne vtedy vošiel zamaskovaný lupič so zbraňou v ruke, pre ktorého bola charakteristická ťarbavá chôdza. Muž hneď, ako vošiel do predajne, namieril na mladého chlapca zbraň a chladnokrvne ho popravil. Následne zašiel za pult, odkiaľ si z kasy zobral 880 eur a z miesta činu ušiel.

Bezprostredne po tragédii sa našiel svedok, ktorý tvrdil, že vrahom má byť práve Lukáš. Okrem toho jeho nohy a chôdza pripomínali muža, ktorého zachytili kamerové záznamy. Toto pravdepodobne policajtom stačilo.

ŠOKUJÚCE zistenie: Vrah zo Zámockej nemal v hľadáčiku primárne dúhovú menšinu. Nenávidel všetkých! Na muške mal aj FICA
Akosi to nesedí s nenávisťou výlučne k LGBTI+ komunite! Vypovedať na NAKA o streľbe na Zámockej totiž bol aj šéf Smeru Robert Fico. Ak primárnymi cieľmi stredoškoláka boli politici naprieč celým politickým spektrom, počnúc Hegerom a končiac... Čítať ďalej
20 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Následne celé komando kukláčov nabehlo do domu nevinného Lukáša, spútaného ho nechali ležať na ceste pre domom niekoľko minút. Celému divadlu sa pozerali obyvatelia z dediny. Na druhý deň Lukáša policajti prepustili. Potvrdilo sa, že je nevinný. On sa však rozhodol súdiť, píše portál.

Patrilo by sa aspoň ospravedlniť

Lukáš sa snaží už 8 rokov domôcť spravodlivosti. Celý incident rieši takmer od začiatku na súde, avšak finálneho rozsudku sa stále nedočkal. Lukáš je nielen z celého incidentu zúfalý, ale už mu to príde aj komické. “Od štátu žiadam odškodné 19-tisíc eur. Plus patrilo by sa nejaké ospravedlnenie,” prezradil pre tvnoviny.sk.

Murín o teroristickom útoku: Jediná ZUZANA, čo nám ostala na obranu, je tá v prezidentskom paláci!
Kvôli streľbe na Zámockej ulici v Bratislave zasadala Rada obrany štátu, aby s hrôzou konštatovala, že potom, čo sme všetky Zuzany poslali na Ukrajinu, jediná, čo nám ostala, je tá v prezidentskom paláci! Upozornil na to vo svojom mierne ironickom... Čítať ďalej
20 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik