Hlas ľudu: Ficove holubice
20 | 10 | 2022 I Mária Škultétyová

Nie sú to len plastové holubice, čo vypustil Smer na proteste proti vojne a tejto vláde. Nikto z politikov na Slovensku nevolá tak hlasno po mieri ako Fico a Smer. A vy ho naďalej považujete za toho, kto chce vojnu.

Nevysmievajte sa z Ficových holubíc, pani Remišová! Ani vy, čo si beriete do úst Ficove holubice.

„Stojím za život proti smrti. Stojím za mier proti vojne,“ povedal velikán umenia Pablo Picasso. To jeho holubica stala sa symbolom mieru. Ako symbol ju použili na plagáty mierových kongresov v Paríži, vo Varšave. Áno, i v Moskve, ktorá je dnes vojnovým agresorom. Aj preto je holubica silným výkrikom pre tých, čo vedú agresívnu vojnu.  Aj preto vypúšťal Fico plastové holubice.

Ešte sa smejete, pani ministerka?

Nesmejte sa z Ficových holubíc! Radšej sa pridajte k jeho volaniu po mieri. Vy tam hore máte plné huby pomoci a zbraní, ktoré zabíjajú. Počúvajte hlasy zdola a pamätajte, že kde rinčia zbrane, tam sa rinú slzy.

Fico kritizuje vládu, že slovo mier sa vytratilo z jej slovníka. A plným právom kritizuje aj EÚ, že pre mier na Ukrajine nerobí nič, iba posiela zbrane a prijíma sankcie. Preto slovenským poslancom predkladá návrh, v ktorom vyzýva Úniu, aby konala. Aby urobila všetko pre mier na Ukrajine.

Podporia ho vaši koaličníci, alebo radšej budete posielať zbrane, pani Remišová?

TAKTO SA TO MÁ! Vo Vyšných Hágoch doslova "dovrelo". Zamestnanci sa postavili rozhodnutiu ministerstva a dosiahli svoje!
Novovymenovaný riaditeľ Národného ústavu tuberkulózy, pľúcnych chorôb a hrudníkovej chirurgie vo Vyšných Hágoch Lukáš Kokorák odstúpil z funkcie. Pre TASR to potvrdil primár kliniky anestéziológie a intenzívnej medicíny ústavu Peter... Čítať ďalej
20 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik