Dag Daniš vie, kde sa stratili celebrity očkovacej kampane: Prevelili ich na protiruský front!
21 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Ministerstvo spustilo ďalšie kolo očkovania proti kovidu. Tentokrát akosi bez kampane. Je ticho. Skonštatoval to na sociálnej sieti novinár Dag Daniš. A vysvetlil aj prečo.

Očkovanie na tento variant nepôsobí

Už tretí rok nás trápia vlny covidu. S chrípkovou sezónou postupne silnie aj ochorenie COVID-19. V posledných mesiacoch sa objavilo aspoň 200 subvariantov tohto ochorenia. Jedným z nich je subvariant XBB. Nevýhodou je, že dokáže prekonať protilátky získané po prekonaní covidu či očkovaním.

Je vakcína sloboda, alebo super kšeft?

Svetom dokonca otiasla správa, že na pôde EP prebieha vyšetrovanie. Podľa neho firma Pfizer mohla zámerne skresľovať informácie o toľko preferovanej vakcíne v boji s pandémiou covidu 19.

Pfizer o vakcínach všetkých zámerne KLAMAL! EP firmu vyšetruje (VIDEO)
Je vakcína sloboda, alebo super kšeft? Na pôde EP prebieha vyšetrovanie, podľa ktorého firma Pfizer mohla zámerne skresľovať informácie o toľko preferovanej vakcíne v boji s pandémiou covidu 19. Dva roky dozadu „Dôverujem odborníkom a preto... Čítať ďalej
21 | 10 | 2022 | Eka Balaskova

Potichúčky

"Ministerstvo spustilo ďalšie kolo očkovania proti kovidu. Tentokrát akosi bez kampane. Je ticho," píše Daniš.

Tu je podľa publicistu dôvod:

- medzi infikovanými je aktuálne 70 percent plne očkovaných (podľa PCR testov aj podľa Ag testov)

- medzi neočkovanými je infekcií oveľa menej

- pri hospitalizáciách s kovidom je neočkovaných len 37 percent pacientov.

"Celebrity kampane ako Peter Sabaka, Pavol Čekan a Richrad Kollár boli stiahnutí a prevelení na protiruský front. Všetko je ako má byť," uzavrel Daniš.

Zdroj: FB/Dag Daniš

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik