Blaha si podal slovenské televízie: Augusto Pinochet by to nevymyslel lepšie!
22 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Pravičiari okupujú nedeľné diskusie - toto je podvod na Slovákoch! Myslí si to opozičný poslanec a ľavičiar Ľuboš Blaha. A vo svojom statuse na Telegrame tento výber hostí diskusných relácií v slovenských televíziách aj adekvátne okomentoval.

V televízii ľudí s iným svetonázorom už neuvidíte

"Tak toto je krásne. Konečne dáva zmysel, prečo pravicová SaS odišla z pravicovej koalície. A naďalej túto koalíciu podporuje z parlamentu. Pozrite si, kto bude diskutovať v nedeľných politických debatách. Na STV to bude pravičiar Matovič (OĽaNO) s pravičiarom Viskupičom (SaS). A na Markíze to bude pravičiar Kollár (Sme rodina) s pravičiarom Sulíkom (SaS). Bravó!" Upozorňuje na skladbu diskutujúcich Blaha.

Podľa poslanca vďaka tomu, že televízie majú SaS-ku akože v opozícii, teraz môžu predstierať, že televízne debaty medzi samými pravičiarmi sú vlastne vrcholom demokracie a pluralizmu.

"A odrazu už v televízii ľudí s iným svetonázorom ani neuvidíte. Ľavicu netreba. Už si vystačia s neoliberálnou SaS-kou. Aké jednoduché. A tak sa Sulík s Kollárom budú „vadiť“ o tom, kto viac nenávidí Rusko a kto viac miluje voľný trh. A Matovič s Viskupičom budú bojovať o to, kto viac nenávidí Smer a kto si viac kopne do Roberta Fica," konštatuje ľavičiar.

Podľa Blahu sa bude verejnoprávna televízia spokojne zamľaskovať, ako so všetkými vybabrala – veď formálne zavolala koalíciu aj opozíciu. Čo na tom, že SaS-ka vlastne nie je opozícia, lebo drží vládu a ideologicky rúbe za ten istý karpatský kapitalizmus ako koalícia. "A čo na tom, že SaS-ka doteraz kryla všetky Matovičove svinstvá – budeme sa tváriť, že oni sú priam antagonistické strany - úplne, že súboj Karla Marxa a Adama Smitha. Očakávame ťažký hodnotový kleš."

Heger po samite žiaril optimizmom PREDČASNE: Budeme si musieť poradiť SAMI! (VIDEO)
Na začiatku septembra sa ministri hospodárstva a priemyslu dohodli, že do konca septembra vypracujú plán, ako zastabilizovať ceny plynu a elektrickej energie. Blíži sa koniec októbra a stále nič. Lídri členských krajín EÚ sa v Bruseli na ničom... Čítať ďalej
22 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Je to trápne

Manipulácia ako v nejakej africkej diktatúre, kde si miestni vodcovia vytvoria systém „riadenej opozície“, ktorá len nežne hryzká a režim je spokojný, hovorí smerák. "SaS-ka je dnes presne tam, kde ju Matovič potrebuje. Už aj vrabce na streche čvirikajú, že SaS-ka musí podporovať vládu, pretože inak by došli Lipšicovi kukláči pre Sulíkových oligarchov," zamýšľa sa.

Blaha je presvedčený, že RTVS sa už dávno premenila na slúžku režimu. "Blahu zakázali, Čarnogurského zakázali, Chmelára zakázali. A postupne vytesňujú celú reálnu opozíciu. U Havrana spolu pravidelne klábosia kovaní liberáli, aký je skvelý liberalizmus a nejakým zázrakom sa vždy zhodnú na tom, aké strašné sú všetky režimy, ktoré Američania nemajú radi. Gratulujem."

Ako na hulváta

A najnovšie už bude podľa politika takto isto predstierať pluralitu aj hlavná nedeľná politická diskusia. "Zavolajú len svojich. A budú predstierať ohnivú polemiku. Perfektné. Augusto Pinochet by to nevymyslel lepšie. Nikdy by mi nenapadlo, že to raz budú na Slovensku robiť takto na hulváta. Keby toto videl Chomsky, búchal by si hlavu o stenu, že čo to tu vládnu za totalitní tragédi."

"Berú nám slobodu slova, kriminalizujú iné názory, zakazujú opozičné médiá, majú vo svojich špinavých oligarchických rukách takmer celú tlač – a teraz sa rozhodli, že budú okupovať aj všetky televízne debaty. Ja len taký malý odkaz slovenským televíziám – keď vám prestane dôverovať posledný Slovák, uvidíte, že pravda sa kúpiť nedá," uzavrel Blaha.

Belousovová: Toto nechutné divadlo musí skončiť! Z vybičovaných emócií sa nenajeme... Ani LGBTI komunita
Hystéria liberálnych médií a politikov o tzv. nenávisti Slovákov k sexuálnym menšinám pokračuje v plnom prúde. Tento jav slúži na prekrytie skutočných problémov, ktoré trápia viaceré rodiny na Slovensku. Štát padá na absolútne dno, kolabuje... Čítať ďalej
22 | 10 | 2022 | Emanuel Orban

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik