Ľudia sú nahnevaní na prezidentkinu pretvárku
18 | 10 | 2022 I Eka Balaskova

Podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha priznáva - je prekvapený z toho, ako na Slovensku rastie odpor voči liberálnemu extrémizmu Zuzany Čaputovej.

Slniečkarom sa to vymyká z rúk

Ľudia sú veľmi nahnevaní, začína v príspevku. "Na vládu a na prezidentku. Keď zabili Milana Lučanského, neplakala a neobjímala rodinu. Keď opitý vodič zabil 5 študentov, neplakala a neobjímala pozostalých. Ale keď zabijú dvoch gejov, tak sa zosype a objíma od dojatia pol zemegule. Je to fér?" Kladie si otázku podpredseda Smer-SD.

Odkaz pre "madam"

"Nespráva sa ako hlava štátu, ani ako normálny človek. Správa sa ako radikálna dúhová aktivistka. A ľudia toho majú po krk. Čaputovej odkázal svoje aj generálny prokurátor Maroš Žilinka za to, že ho krivo obvinila a šírila o ňom hoaxy. Otvorený list jej napísal aj sudca Števík. Naložil jej statočne
Čaputová útočí na slobodu a šíri neuveriteľnú nenávisť," vysvetľuje Blaha.

"Slovensko už toho má plné zuby. Choďte sa prejsť po regiónoch bez ochranky, madam, tak ako my. A uvidíte, čo si o vás Slováci myslia. Ste hanbou Slovenskej republiky!" Neodpustil si na záver Ľuboš Blaha.

Sudkyňa Jelínková zasiela Otvorený list Čaputovej. TOTO prezidentku zrejme nepoteší!
Nedávno sa prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová pochválila, že sa na ňu ľudia s dôverou obracajú. Mnohí napríklad z dôvodu, že sa nedokážu domôcť spravodlivosti. Podľa jej tvrdení, v paláci sa zaoberajú každým jedným listom. Otázka... Čítať ďalej
16 | 10 | 2022 | Ivan Mihale

Zo Števíkovej výzvy

"Len preto, že sa snažíte zakryť svoj podiel viny za napätú a nedôstojnú situáciu v našej krajine plnú nenávisti. Jej dôsledkom je radikalizácia spoločnosti a úbytok tolerancie a pochopenia. Jej plodom je aj verejný lynč sudcu JUDr. Mareka Fila za to, že ako profesionál nepodľahol verejnému tlaku a rozhodol podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia. Nič na tom nemení ani odlišný názor druhoinštančného súdu. 

Zuzana Čaputová, svojím aktivistickým konaním a ambíciou perzekvovať Generálneho prokurátora SR, lebo sa nespráva podľa Vašich predstáv, opäť len vedome radikalizujete spoločnosť a podnecujete určitú skupinu občanov Slovenskej republiky k nenávisti a atakom.

Ďalej Vás vyzývam, aby ste prestali šíriť vojnovú propagandu a ako hlava štátu sa zasadili za odstránenie rozporov, ktoré viedli k tragickému vojnovému konfliktu na Ukrajine," vyčíta sudca Patrik Števík prezidentke.

Sudca Patrik Števík sa tvrdo ohradzuje proti slovám prezidentky Zuzany Čaputovej a posiela výzvu
Nedávno sa prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová pochválila, že sa na ňu ľudia s dôverou obracajú. Mnohí napríklad z dôvodu, že sa nedokážu domôcť spravodlivosti. Výzvu prezidentke Slovenskej republiky Zuzane Čaputovej zverejnil JUDr.... Čítať ďalej
17 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik