Orbán hľadal Trumpa. No prišiel iba Babiš
14 | 10 | 2022 I Mario Micenko

Maďarský premiér Viktor Orbán si najnovšie zriadil účet na mikroblogovacej sieti Twitter a jeho prvý komentár spustil doslova lavínu zaujímavých a vtipných odpovedí.

Premiér Maďarska totiž hneď vo svojom prvom tweete položil otázku: "Kde je môj dobrý priateľ Donald Trump?" a pripojil k tomu vtipné video s Travoltom z filmu Pulp Fiction. Odpovede od Trumpa sa ale nedočkal, keďže bývalý americký prezident Donald Trump je od januára 2021 zablokovaný.

Nakoniec sa mu ale ozval bývalý český premiér Andrej Babiš, ktorý mu napísal: "No kde myslíš? Je vidno, že si tu nový Viktor. S tým Pulp Fiction to bolo naozaj trefné."

 

Musk sľubuje návrat Trumpa na sociálnu sieť

Otázka kúpy sociálnej siete Twitter miliardárom Elonom Muskom je opäť na stole. Dokonca ešte v máji Musk pre Financial Times uviedol, že by zrušil zákaz pre Trumpa a dodal, že má podporu spoluzakladateľa Twitteru Jacka Dorseyho.

Ukrajina pozastavuje dovoz elektriny na Slovensko
Ukrajina pozastavuje vývoz elektriny na Slovensko a to od 11. októbra 2022, tak aby stabilizovala svoj vlastný energetický systém, uviedlo ukrajinské ministerstvo. Čo je dôvodom pozastavenia vývozu? Dôvodom pozastavenia sú raketové útoky, ktoré... Čítať ďalej
12 | 10 | 2022 | Mario Micenko

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik