Generál Viktorín: ČO sa to tu DEJE? A KOMU to VYHOVUJE?
14 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Nikto nie je určite spokojný s tým, čo sa na Slovensku deje. Skonštatoval na sociálnej sieti generál Jozef Viktorín. A pozýva čitateľov: "Ale poďme sa zamyslieť, že prečo a komu to vyhovuje."

"Čítal som komentáre a „hejty“ médií. Do toho vyjadrenie premiéra Hegera, že sociálne siete sú agresívne a pod. Tak mu chcem pripomenúť. Pán Heger, ste to Vy, kto vytvára takýto obraz v spoločnosti," upozornil Viktorín.

Viete prečo?

"Lebo Vaša obohraná terminológia o „fašistoch a extrémistoch“ v každom druhom vystúpení a osočovanie každého občana, ktorý s Vašou vládou nesúhlasí, len posilňuje polarizáciu spoločnosti a de facto aj agresivitu skupiny ľudí. A Vy, namiesto upokojovania, znovu len zneužívate mediálny priestor. Topiaci sa slamky chytá, hovorí sa," dodáva generál vo výslužbe.

Nvotová k vraždám na Zámockej: Gyimesi a spol. Aj vy máte KRV NA RUKÁCH!
Za všetkým sú politici! To si o stredajšej streľbe na Zámockej ulici v Bratislave myslí speváčka Dorota Nvotová. A zašla ešte ďalej. "Tak ako Ficove vyjadrenia na adresu novinárov a jeho dlhodobý lynč prispeli k vražde Jána a Martiny, tak vaše... Čítať ďalej
13 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Nejde Vám to. Neviete vládnuť

"Potom už zostáva iba mediálny marketing," varuje Viktorín. "Zaujímavé, že „zlí“ sú podľa Vás iba v opozícii. Do vlastných radov nepozeráte? Rôzne primitívne krúpy alebo Naď, ktorý opovrhuje ľuďmi výrazmi ako dezolát a opica. Čo myslíte? Nie je spúšťačom agresie takéto vyjadrenie?," pýta sa.

A do toho slovenské médiá. Obvyklé využívanie kolektívnej viny.

Heger sa vyjadril k streľbe. Čitatelia na to: Impotentnejšieho premiéra táto republika ešte nemala!
Premiér Eduard Heger vyjadril na sociálnej sieti úprimnú sústrasť blízkym obetí stredajšej streľby na Zámockej ulici v Bratislave. Jeho vyjadrenia k vražde dvoch mladých ľudí však popudili všetkých jeho čitateľov. Na premiéra hanebný a zbabelý... Čítať ďalej
13 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ide o ľudské životy!

Viktorín upozorňuje, že tu ide o vyhasnuté ľudské životy! A nie o politiku. "Rozumiem, že „slušní“ vo vláde sú v koncoch a neštítia sa (spolu s tými za 500 mesačne) zneužiť ani smrť človeka."

"Takže pán Heger. Vy, Matovič, Naď a ostatní koaliční „spiklenci“, ste tí, ktorí spoločnosť rozdeľujete a nespájate. Ruku na srdce. Niekedy ani neviete, čo hovoríte. A pani prezidentke pripomínam, že to nie je iba o niektorých politikoch, ale o konkrétnych a aj som ich menoval. Nezabúdajte," uzavrel Viktorín.

Vrahom zo Zámockej je jen 19-ročný chlapec! Spísal 60-stranový manifest (FOTO)
Vrahom, ktorý v stredu večer zastrelil pred bratislavskym barom Tepláreň na Zámockej ulici dvoch ľudí, má byť tínedžer Juraj K. z Bratislavy. K streľbe sa nepriamo priznal na sociálnej sieti Twitter používateľ pod menom NTMA0315. Hodiny pred útokom... Čítať ďalej
13 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik