Čo na TOMTO obrázku vidíte ako prvé?
13 | 10 | 2022 I Ivan Mihale

Na webe nájdeme množstvo testov a obrázkov, ktoré nám umožnia posúdiť našu osobnosť a pozrieť sa na seba trochu inak. Mnohé z nich nás prekvapia a hlavne pobavia.

Nedávno sa ukázalo, že jedným z tých obľúbených je kresba, v ktorej každý z nás môže vidieť niečo iné podľa toho, aký je človek. To, čo vidíte ako prvé, veľa o vás napovie.

Zdroj: Facebook

Strom

Ak strom vidíte ako prvý, môže to znamenať, že vaše činy nie sú bez logiky a že vás vo vašom živote vedie rozum a nie srdce. To je často užitočné, ale možno prídete na to, že ste vytvorili bariéru, ktorá vám bráni v úplnom vyjadrení sa.

Gorila

Ak ste pôvodne videli gorilu, mohlo by to znamenať, že máte problémy so sebaúctou. Možno od seba žiadate príliš veľa a ste na seba príliš prísni. Chcete sa neustále učiť nové veci a ste zvedaví na svet.

Lev

Videli ste leva? Pravdepodobne ste človek, ktorý koná inštinktívne a nerád príliš veľa premýšľa. Milujete slobodu, ale stáva sa, že svojim konaním ubližujete druhým. Často konáte na úkor pocitov niekoho iného.

Ryby

Ak ste videli ryby na úplnom začiatku, mohlo by to znamenať, že ste tým typom človeka, ktorý si rozumie s každým, koho stretnete na svojej ceste. Ľudia ako vy majú veľa vitálnej energie a sú šťastní každú chvíľu svojho života. Navyše sú presvedčení o existencii nezištnej lásky.

Heger sa vyjadril k streľbe. Čitatelia na to: Impotentnejšieho premiéra táto republika ešte nemala!
Premiér Eduard Heger vyjadril na sociálnej sieti úprimnú sústrasť blízkym obetí stredajšej streľby na Zámockej ulici v Bratislave. Jeho vyjadrenia k vražde dvoch mladých ľudí však popudili všetkých jeho čitateľov. Na premiéra hanebný a zbabelý... Čítať ďalej
13 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik