Analytik Baránek: Kedy Mikulec vycvičil Hegera za vyšetrovateľa?
13 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Zatiaľ, čo sa minister vnútra sa o motívoch vraždy na Zámockej ulici môže iba dohadovať, premiér už v tom má jasno! Zamýšľa sa nad absurditou situácie na sociálnej sieti politický analytik Ján Baránek.

Nenecháme to radšej na profesionálov, pán premiér?

V stredu večer pri streľbe na Zámockej ulici v Bratislave pred LGBTI podnikom Tepláreň vyhasli dva mladé životy. Baránek upozorňuje, že minister vnútra Roman Mikulec tvrdí o motívoch vraždy, že sa môžeme sa len dohadovať. "Ja by som bol veľmi rád, aby sme toto nechali na profesionálov, policajtov, ktorí sa tomu veľmi aktívne venujú...," cituje analytik Mikulca.

No na druhej strane, poukazuje Baránek, premiér Heger ale má istotu. „Je neakceptovateľné, aby niekomu niekto zobral život len preto, že je súčasťou LGBTI+ komunity...," zacitoval pre zmenu šéfa vládneho kabinetu.

KTO je VINNÝ? Čaputová i politici o streľbe na Zámockej majú jasno
Aj slová sú zbraň! Skonštatovala to na sociálnej sieti prezidentka Zuzana Čaputová. Je jej jasné, kto môže za stredajšími vraždami z nenávisti. Pridala sa k nej ako koalícia, tak opozícia. Každý však z iného uhlu pohľadu... Nezodpovedné výroky... Čítať ďalej
13 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Čo ak sa ukáže, že motívom bolo niečo iné?

"Ľudský život má rovnakú hodnotu naprieč etnikami, náboženským vyznaním a sexuálnou orientáciou. Opakujem, rovnakú. Ale nechápem, prečo premiér, snáď z nejakej submisívnej a násilnej politickej korektnosti, hneď bedáka o LGBTI komunite," upozorňuje Baránek na možné predčasné závery, ktoré určite nie sú hodné premiéra. Ten by to mal nechať na profesionálov.

"Čo ak sa ukáže, že motívom bolo niečo iné? Prečo zbytočne vyrábame z jednej skupiny obyvateľstva obeť bez dôkazov len preto, lebo nás to ukazuje progresivisticky empatickými a lebo sa to v takomto pripade až žiaduco toleruje, aj napriek neznalosti motívu vraha," uzavrel Baranek.

Mladé obete strelca zo Zámockej: Študent UK s kamarátom
V stredu večer pri streľbe na Zámockej ulici v Bratislave pred LGBTI podnikom Tepláreň vyhasli dva mladé životy. Boli to priatelia Matúš H., študent, ktorý v podniku pracoval a jeho kamarát Juraj V. Matúš bol študentom Filozofickej fakulty... Čítať ďalej
13 | 10 | 2022 | Diana zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik