Desivé proroctvá Žirinovského
12 | 10 | 2022 I Milan Laca

Predpovede, ktoré sa už splnili, a vízia na rok 2036.

Vladimir Žirinovskij zomrel pred viac ako šiestimi mesiacmi, 6. apríla 2022. Vnímali ho ako kontroverzného liberálneho politika, bol predsedom ruskej Liberálnej demokratickej  strany a poslancom Dumy. Okrem emotívneho vystupovania na verejnosti si ho však zapamätali aj pre presné predpovede, z ktorých sa mnohé už aj naplnili.  

Nemierový, ale dôležitý rok 2022
„Prial by som si, aby bol rok 2022 rokom mieru, ale milujem pravdu. Nebude to pokojný rok,“ povedal Žirinovskij počas svojho prejavu koncom roka 2021. Zdôraznil, že všetko, čo sa stane, bude mať osobitný význam pre ďalší rozvoj Ruska. 
Tragédia malajzijského boeingu

V júli 2014 havaroval  Boeing 777-200, ktorý patril Malaysia Airlines. Letel z Amsterdamu do Kuala Lumpuru. Zahynulo 283 cestujúcich a 15 členov posádky. Udalosť vyvolala vo svete obrovský ohlas a výrazne ovplyvnila vzťahy krajín. „Na Kryme sa začne sabotáž, zostrelia nejaké osobné lietadlo a všetci prestanú lietať. Nejaký ďalší trajekt bude vyhodený do vzduchu, ľudia sa budú báť použiť trajekty,” povedal Žirinovský mesiac pred katastrofou.

Nostradamus DESÍ predpoveďou na rok 2023: Čaká nás PEKLO na zemi?
Nostradamova proroctvá na rok 2023 naháňajú strach. Nastane pre ľudstvo súdny deň? Nostradamus vo svojej knihe „Les Prophéties“ poodhalil sériu mrazivých proroctiev aj na rok 2023. Ako uvádza portál Daily Star, slávny filozof, prorok a lekár... Čítať ďalej
05 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Medzinárodné vzťahy

„Líbya je len skúška. Ďalšími v poradí sú Sýria, Turecko, Saudská Arábia a napokon Irán. A v roku 2030 sa pripravuje útok proti Číne, “povedal v roku 2013 Vladimír Žirinovský.  Po  udalostiach v Líbyi, došlo k podobným aj v Sýrii. Keď sa ho novinári pýtali, ako dokáže tak presne predpovedať udalosti, odpovedal, že má dostatočné znalosti a analytické schopnosti na to, aby zhodnotil, čo sa deje vo svete.

Rastúce ceny energií

„Zaplatíte tisíc eur, tisíc eur za plyn, sľubujem vám. A vy nemáte také peniaze, čo znamená, že zamrznete,“ sľúbil politik v roku 2006 na adresu Západu. V roku 2022 dosiahli ceny plynu v európskych krajinách historické maximá. Nárast cien pohonných látok v Amerike vyvolal bezprecedentný rast, ktorý dosiahol hodnotu sedem dolárov za galón.

Boj proti terorizmu a hroziacim kataklizmám

„Vek boja proti terorizmu, to najhoršie sa stane v 21. storočí. Planéta je už vyčerpaná, všetko sme vyžmýkali, odčerpali sme ropu, uhlie, horia lesy, ekológia.. Čakajú nás hrozné choroby a kataklizmy, takže musíme byť dobre pripravení. A Rusko je jedinou krajinou na svete, ktorá v tejto situácii vyhrá,“ povedal Žirinovský v roku 2003. Teraz vieme, že pandémia koronavírusu  zasiahla planétu v roku 2019. V rôznych častiach sveta sa odohrávajú  prírodné katastrofy. 

Nepokoje v Kazachstane

„Poradil by som, ja sám som odtiaľ, moji krajania, nečakajte na veľké zhoršenie a prípadne nejaké strety, presťahujte sa do Ruska. Poslali sme list ministrovi vnútra, aby sme urýchlili vydávanie pasov všetkým Rusom zo Strednej Ázie a Kazachstanu.“ V júli 2021 vodca LDPR vyslovil prorocké slová, ktoré sa potvrdili. Nepokoje skutočne vypukli v Kazachstane. 

Opäť koniec sveta?
Vedci objavili nový asteroid, ktorý sa približuje k Zemi. Asteroid sa približuje k Zemi, tvrdí Inštitút aplikovanej matematiky M.V. Keldyša. Snímky urobili 25-metrovým ďalekohľadom v dedine Kočevančik v Rostovskej oblasti a 50-centimetrovým... Čítať ďalej
02 | 10 | 2022 | Milan Laca

Vlastný pohreb

Nemenej desivý je aj opis jeho vlastného pohrebného obradu. V roku 2014 povedal, že rozlúčka s ním sa uskutoční v Stĺpovej sieni. "Myslím si, že prídu tisíce, tisíce ľudí z celej krajiny. (Naozaj prišli!) Potom ma odvezú na Novodevičij cintorín, tam, kde je hrob Borisa Jeľcina. Jeľcina prevezú na federálny cintorín a ja bidem ležať na Novodevičom. 

Predpovede na rok 2036

Žirinovskij premýšľal o svojich potomkoch a robil predpovede do budúcnosti. Rok 2036 označil za osudový a prelomový v histórii. Podľa jeho názoru budú dovtedy zrušené víza medzi Ruskom, Sýriou, Tureckom, Irakom a Iránom. Tieto štáty vytvoria silné spojenectvo. V tomto čase tiež hotovosť úplne vypadne z obehu a Rusi zabudnú na niečo také, ako je dôchodok. Tvrdil tiež, že dovtedy prebehne univerzálna informatizácia a čipovanie. Papierové doklady sa stanú minulosťou a všetky údaje o občanoch sa budú ukladať na špeciálnu kartu. Podľa Žirinovského do roku 2036 ľudstvo konečne dosiahne nebývalý technologický pokrok a vzdialenosť konečne prestane byť problémom.

Kto má Slovensko na 1. mieste? Osobnosti pozývajú
Jedným z organizátorov zhromaždenia Slovensko na 1. mieste je RNDr. Ján Baránek. K myšlienke nedostať Slovensko do väčšej chudoby sa pridáva stále viac osobností spoločenského života. Do Košíc k Dolnej bráne na symbolický dátum 28. októbra 2022 ste... Čítať ďalej
10 | 10 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik