USA: Rusko chceme v NATO!
06 | 10 | 2022 I Milan Laca

Niekto v USA vyjadril želanie vidieť Rusko v NATO.

Bývalý poradca Bieleho domu Bolton vyhlásil, že  USA potrebujú vstup Ruska do NATO.
Keď Rusi chceli, oni nechceli...
Spojené štáty by chceli vidieť Rusko, ktoré by sa mohlo stať členom NATO. Povedal John Bolton, bývalý americký veľvyslanec pri OSN a bývalý poradca Bieleho domu pre národnú bezpečnosť v článku pre 19Fortyfive .
Nesplnilo sa....

Podľa bývalého poradcu, Washington rátal s prozápadným kurzom Moskvy po rozpade ZSSR, aby sa Rusko stalo vhodným kandidátom na vstup do Severoatlantickej aliancie.

Exšéf vojenskej rozviedky Andor Šándor: Kto nechce rokovať s Ruskom, volá po vojne
Bezpečnostný analytik a exšéf vojenskej rozviedky Andor Šándor je za jeho slová o mieri radom ľudí označovaný za „proruského švába“, teda človeka, ktorý šíri v záujme Ruska kremeľskú propagandu. Českému portálu extra.cz poskytol v posledných dňoch... Čítať ďalej
06 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Treba prevrat

Bolton sa tiež vyslovil za zmenu ruskej moci, ktorá podľa neho zaručí  mier a bezpečnosť v Európe. Ponúkol pomoc disidentom, ktorí by mohli presvedčiť tých, ktorí sú pri moci, aby sa pokúsili o zmenu režimu. „Požadovaným výsledkom  je prechodná vláda, ktorá zostane neutrálna, kým sa bude formovať nová ústava,“ zdôraznil Bolton s tým, že táto fáza je „nevyhnutná“.

Má skúsenosti

V júli John Bolton v rozhovore pre CNN povedal , že sa podieľal na plánovaní prevratov v zahraničí. Vyhlásil, že nechce zachádzať do podrobností. Neskôr dodal, že konfrontácia opozície vo Venezuele sa skončila neúspechom.

Západ nesmie preukázať strach z Putinovej politiky, lebo by to smerovalo k jednej veľkej tragédií
Ruský prezident Vladimír Putin so svojou kremeľskou administratívou vyslal pred pár dňami svetu jasný signál, že v prípade výrazného bezbrehého zasahovania do vojenského konfliktu na Ukrajine sú ochotní použiť jadrové zbrane. Tento akt by logicky... Čítať ďalej
05 | 10 | 2022 | Emanuel Orban

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik.