AKTUALIZOVANÉ- ŠIALENÝ týždeň na cestách! Pri Leviciach sa prevrátil autobus s ľuďmi
06 | 10 | 2022 I Ivan Mihale

ŠIALENÝ týždeň na cestách! Po tragickej nehode v Bratislave sa v obci Bohunice v okrese Levice mal prevrátiť autobus. Vo vnútri sa malo nachádzať asi tridsať cestujúcich. Ako prvý o tom informoval portál Startitup. Podľa predbežných informácií k vážnym zraneniam neprišlo. 

Správu budeme aktualizovať.

Podľa správy TASR si zatiaľ piatich zranených vyžiadala nehoda autobusu v katastri obce Bohunice v Levickom okrese. Ten skončil mimo cesty a prevrátil sa na bok.

"Na mieste zasahujú hasiči, ktorí po príchode zistili, že sa v autobuse nachádza 29 cestujúcich," uviedla hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru Katarína Križanová s tým, že momentálne sa už všetci nachádzajú mimo autobusu.

Traja zranení z prevráteného autobusu skončili v nemocnici

Traja z piatich zranených z prevráteného autobusu v obce Bohunice skončili v Levickej nemocnici. Uviedla to hovorkyňa prevádzkovateľa nemocníc Martina Pavliková.

Ako doplnila, dve z pacientiek utrpeli len ľahšie zranenia a boli ošetrené ambulantne. "Tretí pacient je hospitalizovaný na oddelení úrazovej chirurgie so stredne závažnými zraneniami a je mimo ohrozenia života," povedala Pavlíková.

Nehoda zájazdového autobusu s 29 cestujúcimi sa stala vo štvrtok dopoludnia. Podľa polície vodič pravdepodobne zišiel pravým kolesom na nespevnenú krajnicu a autobus sa zviezol vpravo do priekopy, kde sa prevrátil na bok. "Alkohol v dychu vodiča nebol zistený," informovala polícia.

Vodiči pozor! Nafúkať môžete aj po konzumácii bežných potravín
Štatistiky opitých šoférov za volantom nepopustia, v poslednom období výrazne narastajú. Potenciálne riziko následnej tragédie sa následne zvyšuje. Mnohým zbytočným úmrtiam sa dalo skutočne zabrániť, keby sa vodiči správali disciplinovane, čiže... Čítať ďalej
06 | 10 | 2022 | Emanuel Orban

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik