Radačovský europoslancom: Za pravdu o východnej Ukrajine by ste ma ukameňovali! (VIDEO)
06 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Von der Lyenová by sa mala červenať! Počas štvrtkovej rozpravy v Európskom parlamente ohľadom situácie na východe Ukrajiny dospel europoslanec Miroslav Radačovský k jednoduchému záveru. Preto radšej ani nevyužil svoj rečnícky čas. Ukameňovali by ho!

"Človeku, ktorý je jednostranne a fanaticky presvedčený o svojej pravde, keď napľuješ do tváre tak ti povie, že prší. Nemá preto zmysel s ním rozprávať, pretože on nechce a nepripúšťa žiadnu objektívnu diskusiu. Má svoju a len svoju pravdu nanútenú demagógiu davu," uviedol Radačovský príčinu, prečo sa rozhodol byť za rečníckym pultom maximálne stručný.

"Aby som mal ako europoslanec objektívne informácie o situácii na východe Ukrajiny, členovia našej strany tam boli prítomní v čase, keď sa tam vykonávali referendá. Pokiaľ by som vás chcel objektívne informovať o situácii na východe Ukrajiny, tak by ste ma väčšina z vás ukameňovala a pani von der Lyenová by sa musela červenať," povedal europoslanec na pôde EP svojim kolegom.

Viac vo videu:

Strana Slovenský Patriot pod paľbou amerických rakiet

"Vo svojom statuse zo dňa 23.9.2022 som Vás informoval, o účasti strany Slovenský PATRIOT na východe Ukrajiny z dôvodu, že chceme objektívne informovať o udalostiach, ktoré sa tam odohrávajú. Dovolím si zverejniť video z území, kde sa referendá vykonávajú, ako aj črepinu z rakety HIMARS, ktorá na tieto územia dopadla," napísal Radačovský na sociálnej sieti pred pár dňami.

"Predpokladám, že vzhľadom na originalitu daného videozáznamu a jeho nie dobrú kvalitu, ale aj použité slovné výrazy nikto nebude pochybovať, že nejde o podvrh alebo propagandu. Budovy v pozadí sú rozbité, a urobte si obraz sami, čie rakety a čie strely ich rozbili," dodal europoslanec a priložil aj video:

Nicholsonová zvozila Matoviča i Remišovú: Päť miliárd z ESF+? ZABUDNITE! (VIDEO)
Veľký deň pre Slovensko! Presne toto napísal v stredu 5.10. na sociálnej sieti Igor Matovič. Pochválil sa rokovaním Ecofinu a prísľubom piatich miliárd z Bruselu. Jeho nadšenie však vôbec nezdieľa Lucia Ďuriš Nicholsonová. Ako je to naozaj s... Čítať ďalej
06 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik