Uhrík z Bruselu: Prestaňte ich šikanovať! (VIDEO)
05 | 10 | 2022 I Emanuel Orban

Europoslanec Milan Uhrík(Republika) sa stavia na stranu našich blízkych susedov kvôli presadzovaniu politiky zdravého sedliackeho rozumu, ktorá jednoznačne odmieta akékoľvek experimenty liberálnej ideológie. Odmieta bruselskú šikanu Maďarska a Poľska kvôli ich ochrane tradičných hodnôt a odmietaniu imigrácie.

Bruselská šikana vo veci migrácie a LGBT agendy musí jednoznačne skončiť v európskych štátoch s demokraticky zvolenou vládou.

Uhríkov prejav:

„Kolegovia, chcete odobrať Maďarsku eurofondy za to, že nedodržiava právny štát a nejaké európske hodnoty. A ja sa Vás tu chcem spýtať, kto rozhodol, čo sú to tie európske hodnoty ? Vy ste to rozhodli ? Alebo tuto pán Šimečka to rozhodol ? Lebo nebodaj Európska komisia rozhodla, čo sú to európske hodnoty ? Rozprávate tu o tom, ale pritom sami dobre viete, že je to čisté pokrytectvo, pretože ide o obyčajnú zámienku. Tak ako povedali kolegovia z Maďarska- o ideologický trest za to, že maďarská vláda sa nechce podvoliť liberálnej agende.“ konštatuje Uhrík.

Súčasná vládu premiéra Viktora Orbána volilo 53 % voličov Maďarska. Preto je potrebné rešpektovať princípy demokracie zdôrazňuje na záver konzervatívny poslanec.

www.hlavnydennik.sk/2022/10/04/milan-uhrik-akym-pravom-taha-caputova-slovensko-do-vojny

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik