Tabák sa pochlapila: OŽRATÍ a ZDROGOVANÍ ľudia by nemali pôsobiť v NR SR!
05 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Podala som trestné oznámenie na pani poslankyňu Cigánikovú, informuje o tom poslankyňa Romana Tabák vo svojom aktuálnom statuse na sociálnej sieti. Konflikt medzi dvoma bitkárkami z parlamentu teda pokračuje ďalej.

Po tom, ako pred vyše týždňom oznámila poslankyňa za opozičnú SaS Jana Bittó Cigániková, že podáva trestné oznámenie na svoju kolegyňu z parlamentu Romanu Tabák, teraz k rovnakému kroku pristúpila aj druhá bitkárka. Konflikt oboch poslankýň tak naberá na intenzite.

"Podala som trestné oznámenie na pani poslankyňu Cigánikovú! Po konzultácii s advokátom som sa rozhodla takto reagovať, nakoľko pani Cigániková naďalej podniká zákerné kroky voči mojej osobe, hoci dobre vie, že incident, ktorý bol v médiách opisovaný ako môj útok na ňu, vyvolala ona sama," vysvetľuje Tabák.

Ožratí a zdrogovaní by nemali pôsobiť v NR SR!

Ďalšou vetou však vo svojom statuse šokuje. "Môže však byť pravdou, že si ho pre svoju totálnu opitosť a pravdepodobne aj požitie omamných látok nepamätá!"

Toto naozaj prehnal! Matovič riadne urazil kolegyňu
Cez víkend žilo Slovensko a najmä internet fyzickou potýčkou dvoch poslankýň parlamentu. Do vlasov si skočili Janka Bittó Cigániková a Romana Tabák. Neostalo iba pri pobavení verejnosti, na sociálnych sieťach si zgustli i politici. Financmajster... Čítať ďalej
26 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

"Pôvodne som to vôbec nechcela ani medializovať a ani podnikať iné kroky (trestné oznámenie), ale som prinútená takýmto spôsobom sa brániť po právnej stránke - rovnako, ako som sa na koncerte musela brániť jej verbálnemu a fyzickému útoku," hovorí poslankyňa, ktorá momentálne pôsobí v poslaneckom klube Sme rodina.

"Ako športovec som odporcom neprimeraného požívania alkoholu a vôbec sa nestotožňujem s legalizáciou drog, nakoľko robia z ľudí zvieratá, ktoré nedokážu zodpovedať za svoje činy, o čom sme sa nanesťastie presvedčili aj pri tragickej dopravnej nehode na Zochovej," zhodnotila situáciu Tabák.

Podľa koaličnej poslankyne u Cigánikovej nejde o prvý incident, kedy nedokázala odolať nástrahám návykových látok!

"Bežný človek sa však bojí ísť s ňou do sporu! Myslím si, že ožratí a zdrogovaní ľudia by nemali pôsobiť ako poslanci v NR SR," uzavrela status Tabák.

Poslankyne prerazili akékoľvek DNO! "Tepša" dostala po papuli a skončila na POHOTOVOSTI
Poslankyňu NRSR Janku Bittó Cigánikovú fyzicky napadli. Urobila tak jej kolegyňa z parlamentu Romana Tabák. Tá bola podľa napadnutej v takom animálnom amoku, že sa nevedela absolútne ovládať a nedokázala prestať s ťahaním vlasov. Napadnutá... Čítať ďalej
24 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Verzia Bittó Cigánikovej

Vo svojom statuse na sociálnej sieti informovala Cigániková o fyzickom útoku, ktorého bola obeťou. Tabák ju údajne po skončení koncertu v jednom bratislavskom podniku napadla najprv verbálne, neskôr však pristúpila aj k fyzickému násiliu a Cigánikovú vykmásala za vlasy. Nestačilo to však, a tak sa po pár minútach vrátila aby uštedrila aj "pravý tenisový" úder do hlavy. 

Cigániková si vo svojom príspevku pred ústa servítku nedáva - svoj názor na správanie, mentálnu kapacitu ako aj všeobecnú primitívnosť Romany Tabák rozpísala celkom podrobne. A hoci podľa slov Cigánikovej ona na Romanu Tabák nikdy neútočila ani v minulosti, ich vzťahy sa zhoršili po tom, čo jej politickú prácu a prínos pre slovenskú politiku verejne vecne skritizovala v blogu. Za konfliktom mohlo byť práve toto.

Bittó Cigániková celý opis situácie uzatvorila tým, že napokon skončila na pohotovosti s napuchnutým lícom, bolesťami hlavy a krku. "Následne na polícii podávam trestné oznámenie, lebo toto je jediný kultivovaný spôsob, ako sa brániť," dodala poslankyňa za SaS.

Taraba v parlamente vyzval Cigánikovú: Odstúpte (VIDEO)
Cez víkend žilo Slovensko a najmä internet fyzickou potýčkou dvoch poslankýň parlamentu. Do vlasov si skočili Janka Bittó Cigániková a Romana Tabák. Neostalo iba pri pobavení verejnosti, na sociálnych sieťach si zgustli politici, blogeri i... Čítať ďalej
27 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Romana úder vrátila

Tabák opísala celý incident úplne inak. Uviedla, že jej parlamentná kolegyňa bola v „nepríčetnom stave“ a vulgárne urážala ju aj jej rodinu.

„Zahnala sa na mňa po tvári a ako sa zahnala druhýkrát, strhla mi z hlavy šiltovku a hodila ju do miestnosti. Ja som sa bránila. Mrzí ma, že som sa nechala vyprovokovať a uštedrila jej úder, po ktorom sa ukľudnila,“ vysvetlila Romana. 

„Verím, že si to uvedomí a svoju predsednícku stoličku opustí skôr, ako ju parlament odvolá. Nebolo to totiž prvýkrát, keď v podnapitom stave napádala ľudí,“ pripomenula dávnejší medializovaný incident z Košíc. Na margo trestného oznámenia len skonštatovala, že obávať sa nemá čoho, pretože celé to videl aj ochrankár.

„Pevne dúfam, že vyhľadá terapeuta a absolvuje test na drogy,“ odkázala poslankyni zo SaS

Tabák vracia úder: Kolegyňu Cigánikovú posiela na test na drogy a odporúča terapeuta
Piatková barová bitka dvoch poslankýň parlamentu vo verejnosti vyvolala veľkú odozvu. Ako to teda bolo? O incidente pre Nový čas prehovorila aj Romana Tabák (Sme rodina) Svoju verziu však má aj Janka Bittó Cigániková (SaS). No a incident si všimli... Čítať ďalej
25 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik