Nové FAKTY v prípade opitého vodiča z auta smrti! ŠOKUJÚCE slová po vytriezvení
05 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

V prípade Dušana Dědečka, ktorý v nedeľu večer v centre Bratislavy na zastávke MHD opitý zrazil a usmrtil piatich študentov, sa objavili nové skutočnosti. V nedeľu popíjal už počas dňa, dlhodobo porušoval cestné pravidlá, informuje TV Markíza.

Až 16 priestupkov!

Dědečka obvinili z trestného činu všeobecného ohrozenia a prokurátor podal v utorok návrh na väzbu. A to dôvodov, aby neutiekol a aby nepokračoval v trestnej činnosti. Kedy službukonajúci sudca rozhodne o väzbe, zatiaľ nie je známe.

Dušan Dědeček totiž za jedenásť rokov spáchal 16 priestupkov na úseku dopravy. Väčšinou ho policajti riešili práve za rýchlosť, ale aj iné porušenia.

Návrh na vzatie do väzby

„Potvrdzujeme, že v utorok 4.10. 2022 vo večerných hodinách bol na OS Bratislava I doručený návrh na vzatie do väzby obvineného D. D. Sudca pre prípravné konanie OS Bratislava I po preštudovaní doručeného návrhu a spisového materiálu určí termín rozhodovania o predmetnom návrhu. Nakoľko ide o obzvlášť závažný zločin, v zmysle Trestného poriadku má súd na rozhodnutie o návrhu zákonnú lehotu – 72 hodín od podania návrhu,“ uviedol pre televíziu Pavol Adamčiak, hovorca Krajského súdu Bratislava.

Najtragickejšia dopravná nehoda v histórii SR: Mikulec zvolá pracovnú skupinu (VIDEO)
Uplynulú noc som bol informovaný o tragickej udalosti, ktorá sa odohrala v Bratislave na autobusovej zastávke. O situáciu som sa počas celej noci zaujímal a som informovaný kontinuálne, uviedol na sociálnej sieti minister vnútra Roman... Čítať ďalej
03 | 10 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Popíjal celý deň

Polícia už niekoľkokrát potvrdila, že vodič nafúkal po nehode 1,6 promile alkoholu. Podľa informácií televízie mal funkcionár popíjať tvrdý alkohol už doma.

Napriek tomu sadol za volant a údajne išiel do práce, kde mal pokračovať v konzumácii alkoholu, opäť sadol do auta a spôsobil tragickú nehodu, pri ktorej zahynulo päť ľudí a ďalších päť utrpelo zranenia. V nemocnici skončil aj jeho syn, ktorý bol na mieste spolujazdca. 

Šokujúce slová po vytriezvení

Hoci bol Dušan Dědeček po tragickej nehode agresívny, po vytriezvení si mal začať uvedomovať, čo svojou neuváženou jazdou spôsobil. Podľa informácií portálu zregionu.sk, mal Dědeček po vytriezvení údajne prosiť policajtov o zbraň, pričom si kľakol na kolená. “Dookola len prosil, aby ho zabili alebo že on sa zabije sám,” poznamenal zdroj.

Hrozí mu výnimočný trest 20 až 25 rokov alebo doživotie.

Nevhodné pre maloletých divákov! Nehodu zachytila kamera (VIDEO)
Celé Slovensko žije tragédiou, ktorá sa stala v nedeľu neskoro večer v centre Bratislavy. Samuel Migaľ z TV JOJ priniesol na sociálnej sieti video z osudného okamžiku, pri ktorom vyhasli životy. "Nehodu na zastávke zachytila bezpečnostná kamera!"... Čítať ďalej
03 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik