Generál Macko označil čitateľov Flašíkovho portálu za FAŠISTOV! Reklamný mág sa NEUDRŽAL...
05 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Macko je zúfalec, ktorý sa otŕča už niekoľko mesiacov v tv a komentuje snáď všetko a ultra jednostranne! Takto reagoval Fedor Flašík na sociálnej sieti na aktivitu generála Pavla Macka spred niekoľkých dní. Ten totiž nazval čitateľov portálu eReport, ktorý patrí Flašíkovi, za fašistov!

Macko znovu prestrelil!

Generál Pavel Macko, ktorý bol najvyššie postaveným Slovákom v štruktúrach NATO, zverejnil v utorok otvorený list a verejnú výzvu s názvom „Nie násiliu v uliciach a extrémistickému teroru!“.

Týka sa generálneho prokurátora Maroša Žilinku, kandidáta na primátora Bratislavy Martina Jakubca a do tretice aj redakcie eReportu a majiteľa portálu Fedora Flašíka.

V médiách často citovaný generál obvinil eReport z toho, že „zverejnil diskreditačný článok, v ktorom priamo v titulku zverejnil hrubú lož.“ Flašík obvinenia Pavla Macka vznesené voči redakčnému tímu a označovanie čitateľov portálu ako fašistov či extrémistov, však dôrazne odmietol, píše ereport.sk.

Miroslav Radačovský: Život amerického vojaka je pre našu vládu viac ako obyčajného slovenského Róma
Europoslanec Miroslav Radačovský zasiela písomne predsedníctvu Európskeho parlamentu prejav, v ktorom oboznamuje verejnosť najmä slovenských občanov o situácii Rómov žijúcich v osadách. Dotyčný ako predseda politickej strany Slovenský Patriot ostro... Čítať ďalej
05 | 10 | 2022 | Emanuel Orban

Vytočený Flašík

"Práve som si prečítal reakciu Macka na môj web, o ktorý si obtiera hubu, čo mi môže byt vcelku jedno. Lebo kto je Macko. Ale nedovolím aby dehonestoval prácu mojich novinárov, takýmto arogantným spôsobom!!!", reagoval Flašík v zápätí.

"Macko je zúfalec, ktorý sa otŕča už niekoľko mesiacov v tv a komentuje snáď všetko a ultra jednostranne. A napriek tomu jeho politická strana, v každom prieskume dosahuje “ výtlak” nemeratelnosti," skonštatoval majiteľ portálu.

Podľa Flašíka ak si chce aj na ereporte vyrábať %, tak to je úplne mimo. Snahou celej redakcie je informovať objektívne a vyvážene! "Zároveň mu chcem poďakovať, že číta ereport a prajem mu pri čítaní veľa hodnotných zážitkov, na dlhé chladné a temné večery," uzavrel Flašík.

V českej škole to už začalo! Žiaci sedia v studených triedach, rozdávajú im prikrývky
Energetická kríza sa rozšírila do viacerých európskych krajín vrátane Českej republiky. Internetom začalo kolovať video, na ktorom sa rozdávajú deky žiakom v škole, v Českej republike, aby im počas vyučovania nebola zima. "Vojna, ktorá vypukla... Čítať ďalej
05 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

Čo napísal Macko v otvorenom liste

"Flašíkov eReport dňa 16. 9. 2022 zverejnil diskreditačný článok (Macka pohoršili Slováci, ktorí fandia Rusku, posiela ich na Sibír (ereport.sk)), v ktorom priamo v titulku zverejnil hrubú lož, že posielam na Sibír Slovákov, ktorí podporujú Putinove Rusko. Táto hrubá lož vyvolala vlnu nenávisti u hlavnej cieľovej skupiny eReportu, teda u fašistov, extrémistov, voličov Republiky, Smeru a Hlasu a antisystémovo zmýšľajúcich ľudí.

Nikdy som nikoho na Sibír neposlal! V eReporte si to bezcharakterne vymysleli. Hoci priamo v texte článku eReportu správne citovali moje vyjadrenie k téme, to ani pri najväčšej fantázii neumožňovalo zverejniť takýto klamný titulok. Ich cieľová skupina len málokedy číta okrem titulku aj obsah.

Rovnako lživo eReport uviedol „Predsedu opozičného Smeru v rozhovore pre portál Aktuality.sk, označil za ruského agenta, ktorý priamo ohrozuje bezpečnosť Slovenska.“ Takýto výrok, ani slovné spojenie „Fico je nebezpečný ruský agent“ v rozhovore nikdy nezazneli, je to výmysel eReportu." Toto bolo uvedené v otvorenom liste Pavla Macka.

Igor Daniš: Roman Mikulec je na migráciu krátky
"Mikulec sa zobudil. Na migráciu je však krátky," myslí si komentátor denníka Pravda, Igor Daniš. "Čo robiť? Bude stačiť spoločnými silami oveľa dôslednejšie stráženie schengenskej hranice v Maďarsku a Grécku? Vybudovať ploty? Alebo nekompromisne... Čítať ďalej
05 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik