Blaha o odvolávaní financmajstra: Matovič a jeho apokalyptická sekta skončili!
05 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Medikamentózna liečba už u Matoviča zjavne nezaberá, pacient vidí všade Hitlerov, považuje sa za obeť holokaustu a emočne sa rúca pri pohľade na palmičky. Čisto politologicky a bez emócie sa snažil napísať svoj najnovší status na sociálnej sieti Telegram opozičný poslanec Ľuboš Blaha.

"Celé Slovensko vie, že Matovič je duševne chorý a nemá čo robiť na poste ministra. Mal by byť zavretý v liečebnom ústave, aby neohrozoval svoje okolie. Medikamentózna liečba už zjavne nezaberá, pacient vidí všade Hitlerov, považuje sa za obeť holokaustu a emočne sa rúca pri pohľade na palmičky a iné druhy rastlín. Fajn, toto vidí každý. Ale skúsme sa nad včerajším hlasovaním zamyslieť čisto analyticky. Na odvolanie Matoviča chýbali tri hlasy. A hneď po hlasovaní SaS vyhlásila, že je pripravená podporiť predčasné voľby," skonštatoval poslanec.

Nastal zlom

Traja poslanci okolo Tomáša Tarabu tvrdia, že nehlasovali proti Matovičovi preto, aby sa Sulík nevrátil do vlády. Keby hlasovali, Matovič by padol. Po včerajšom hlasovaní však nastal zlom. SaS-ka odrazu chce predčasné voľby a nechcú sa vrátiť do vlády. A Tarabovci teda môžu bez starostí zahlasovať za koniec vlády a predčasné voľby, vysvetľuje Blaha.

Smerák pripomína, že vláde v utorok neprešlo ani skrátené legislatívne konanie o rozpočte. Ďalší dôkaz, že koalícia nefunguje. 

Výsledok je ďalší chaos a ľudia už strácajú trpezlivosť. Zdražovanie je neúnosné, podniky kľakajú, seniori, mladé rodiny a ďalšie najzraniteľnejšie skupiny obyvateľstva sú na dne. Nedá sa to udržať. "Ja chápem, že Matovič a jeho kumpáni sa boja, že sa vyšetria ich zločiny. Vrátane smrti Milana Lučanského. Preto sa tam držia zubami nechtami," myslísi poslanec.

Generál Macko označil čitateľov Flašíkovho portálu za FAŠISTOV! Reklamný mág sa NEUDRŽAL...
Macko je zúfalec, ktorý sa otŕča už niekoľko mesiacov v tv a komentuje snáď všetko a ultra jednostranne! Takto reagoval Fedor Flašík na sociálnej sieti na aktivitu generála Pavla Macka spred niekoľkých dní. Ten totiž nazval čitateľov portálu... Čítať ďalej
05 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

 Toto je podľa Blahu začiatok ich konca. A keby sme na Slovensku mali normálnu hlavu štátu a nie, ako hovorí opozičný politik "Zelenského hovorkyňu", tak už dávno zvoláva okrúhly stôl so všetkými politickými stranami a hľadá cestu k predčasným voľbám.

"Ale čo čakáte od Čaputovej. Keď mohla vypísať referendum, tak ho spakruky arogantne zarezala. Ale keď môže pomôcť vláde vymenovať ministra školstva, tak sa navlečie do jednej z početných garderób a veselo ho vymenuje - ona tejto vláde slúži ako obyčajná roztlieskavačka," skonštatoval smerák.

Slováci nežiaľte

"Ja viem, že mnohí ľudia sú sklamaní, že Matovič hlasovanie prežil. Ale je to Pyrrhovo víťazstvo. Stratil posledné zvyšky legitimity a SaS-ku vyurážal tak, že už chce aj ona predčasné voľby. My sme proti Matovičovi hlasovali všetci do nohy. A budeme rovnako hlasovať za pád vlády a predčasné voľby - čím skôr, tým lepšie," hovorí poslanec.

Podľa Blahu všetci okrem Matoviča a jeho apokalyptickej sekty už pochopili, že Slovensko sa rúti do strašnej katastrofy. V takejto historickej chvíli na čele národa nemôže stáť "intelektuálny plankton".

"Čisto politologicky, bez emócií. Skončili. Sú to politickí zombíci. Sú ľuďom odporní, bezprízorne sa motajú okolo, politicky umreli a stále nie a nie pochopiť, že už nežijú, neexistujú, len smradia. Dorazme ich," uzavrel Blaha.

Nevhodné pre maloletých divákov! Nehodu zachytila kamera (VIDEO)
Celé Slovensko žije tragédiou, ktorá sa stala v nedeľu neskoro večer v centre Bratislavy. Samuel Migaľ z TV JOJ priniesol na sociálnej sieti video z osudného okamžiku, pri ktorom vyhasli životy. "Nehodu na zastávke zachytila bezpečnostná kamera!"... Čítať ďalej
03 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik