Vláda nesúhlasí s odvolaním ministra vnútra R. Mikulca. Uviedli aj dôvod
13 | 09 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Vláda nesúhlasí s návrhom skupiny poslancov Národnej rady SR na vyslovenie nedôvery ministrovi vnútra Romanovi Mikulcovi (OĽANO). Kabinet o tom rozhodol na utorkovom on-line rokovaní.

Vláda to považuje za politicky motivovaný útok, ktorý je podložený nepravdivými informáciami.

"Roman Mikulec si robí svoju prácu profesionálne a odborne so zreteľom na občana a jeho pomoci na prvom mieste," skonštatovala.

Mimoriadna schôdza parlamentu k odvolávaniu Mikulca sa má začať v utorok o 13.00 h. Odvolávanie inicioval opozičný Smer-SD. Predseda strany Robert Fico koncom augusta hovoril o podozreniach z rodinkárstva a údajného zasahovania ministra do vyšetrovaní Národnej kriminálnej agentúry.

Aktuálne! Z minúty, na minútu
Aktuálne! Z minúty, na minútu o dianí na Slovensku, zo Zahraničia, z regiónov Slovenska, ale aj z oblasti ekonomiky. Už nemusíte hľadať inde. Buďte v obraze! Iba s Hlavným denníkom. 20 55 Ukrajina a Spojené štáty niekoľko mesiacov vyvíjajú... Čítať ďalej
13 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik